Monday, March 20, 2006

Laiva

Alun perin kirjoitin tuohon otsikoksi "Helmiä sioille", mutta sitten muistin että ne keiden tiedän lukevan tätä blogia eivät täytä tuossa tarkoitetun sian määritelmää, joten... Jätetään se netti-angsti nyt hetkeksi taka-alalle.


Tuossa siis kuva numero 4, "Laiva". Tämäkin jälleen, pinnakkaisvedoksena huomattavasti parempi, ja tyyliltään wanha. Ei helpolla voisi sanoa milloin on otettu, ellei tietäisi, tai tunnistaisi laivaa tyypiltään modernimmaksi.

Tässä nyt saattaa paistaa läpi kesän ja syksyn "Pitkä Projekti" (Koska onhan sellainen oltava koko ajan, eikös vaan? Ei sitä tule kai ikinä mitään tehtyä jos ei ole.) Kattellaan sitä vähän myöhemmin, mutta tästä kuvasta se idean alku löytyi.

Noista roskista on muuten moni ollut eri mieltä, eli ovat väittäneet että ne pitäisi poistaa. Itsekin olen osasta poistanut nuo, silloin kun tilanne on sitä vaatinut, esimerkiksi tuossa aiemmin postaamani eka Leica-neulanreikäkuva kirjaston seinästä. Siinä roskat olisivat tulleet minimalismin ja komposition tielle.

Jotenkin näistä laaka-kuvista kuitenkin katoaa jotain tärkeääkin, jos nuo prikkailee poies. Enpä tiedä, ehkä sitten negoista tulee poisteltua, skannauksen yhteydessä. Tietty jos niitä käsin alkaa altaissa kehittelemään ihan sen pinnan saavuttamiseksi niin sitten ei, varsinkin mikäli LVK:n pimiöstä löytyy tarpeeksi iso suurennuskone.

Kameraa rakennetaan lähiaikoina, ohjelmassa on siis jalustakierteen uusiminen eli toiselle puolelle laitto, kahvat päihin, salama(varuste)kenkä edellisen jalustakierteen paikalle ja jos keksin jonkin helpon ja halvan patentin niin kuminauhojen korvaaja. Se saattaa jäädä kyllä nyt.

2 comments:

Anonymous said...

Ajaton kuva. Miellyttää silmää. Miehekäs näkemys verrattuna omiin pehmoiluihini.

Halo Efekti

Rune said...

Moi Mikko.
LVK:lla on Beseleri johon menee 4x5 tuuman nega joten nou hätä...