Sunday, March 19, 2006

Keitä Te oikein olette / Who ARE you?

Niin.

Perhana ilmoittautukaa. Trafiikkiraportti sanoo että keskimäärin 18 visitoijaa päivää kohti jotka lukee keskimäärin 2.1 sivua, mitä se ikinä tarkoittaakaan.
Mutta kommenttiriveillä lukee aina nolla. Jos ei näistä höperehtimisistä ole mitään sanottavaa, niin sanokaa edes se. Mie alan kirjoittamaan paskamaisia juttuja muista ihmisistä, alkaen vaikka juttusarjalla "Näitä Suomalaisia valokuvaajia tai heidän töitään vihaan ja inhoan."

Jos siitä tulisi jutustelua.

WHO ARE YOU PEOPLE? 18 visits per day, averaging 2.1 read pages, and no one is commenting anything.

Ärh. Mie meen kattomaan Kalaktikaa nauhalta. Pitäkää hiljaisuutenne.

7 comments:

40100 said...

Täällä "blogosfäärissä" on niin paljon luettavaa, että kommentointi tuppaa jäämään helposti vähemmälle, vaikka mieli tekisi jotain sanoakin...

Yritän parantaa tapani. :)

Mikko J. Kalavainen said...

Mie kiitän vasta huomenna kun on parempi mieli.

kissamau said...

mää ilmottauvun!!

mutta silti toivon tuota juttusarjaa, vaikka ne 17 muutakin ilmoittautuisi.. voin sitten aktiivisesti vanhana taiteen vihaajana kommentoida, että samaa mieltä ja aivan perseestä minustakin.. lupaan sen..

Anonymous said...

Mä olen kyllä jo ilmoittautunut aikaisemminkin, mutta todistetaan se nyt vielä.

Veikkaisin että täällä Internjetissä pätee keltaisen lehdistön lait menekin suhteen. Kriittinen länkytys ja tunnettuihin henkilöihin kohdistuvat paljastukset tuovat varmasti lisää lukijoita...

Aikaa tämä nettitouhu kyllä vie. Ei millään ehdi lukee kaikkee minkä haluaisi kun pitää myös pitää yllä sitä oikeetakin elämää.

Täällä ollaan!

Terkuin Halo Efekti

Sun äitis said...

Hei pliis, ei sovi angstata, kun kaikkeni olen yrittänyt tunnettuutesi lisäämiseksi. Liittänyt suosituslinkin blogiini ja kaikkea.

Hyvät jatkot!

Mikko J. Kalavainen said...

mamma! Ohoh. Kitios, siis kiitos. Näin sitä menee paatunutkin sekaisin. Ja yksi uusi tilaajakin. On tämä kyllä elämää. ;D

Timo said...

Oon nyt vasta ekaa kertaa täällä, joten mulla on kommentoimattomuuteeni alibi!

Jatkoa!