Friday, March 24, 2006

Lady Manhattan - Hoplaa !

Sarjassamme ohoh, mitenkäs se nyt näin.

Niinpä.

15. Matka Kotiin 80km/h.

Tuota hetken aikaa tuli mietittyä että mitäs nyt, kun viereinen ruutu onnistui vallanmainiosti. Haluaisin uskoa että siellä jotain pieniä suhuja on roskien ja lian lisäksi, otaksuisin että ne ovat vastaantulevien autojen valojen heijastuksia konepellistäni, koska kamera kyllä oli tosi alaviistoon vinossa.
Enpähän tiedä.
Positiivisia asioita sitten siinä että tässä olikin kaikki (negatiiviset)yllärit noista 11sta kuvasta jotka reissulla tulin valottaneeksi. Yhdestä tiesin jo että se tärähti ja meni harakoille, ja toisen tiesin valottaneeni ajastinsekoilun takia triplasti yli. Ja siinäkin oli hyvät puolensa. Aika jähyä.

19. Stigmat/Pieksämäki.

Siinä sitten se onnistunut kaveri tuolle edelliselle, eli Suruaika-orkesterin "Stigmat"-kappaleen verran valotettu pätkä Varkaus-Pieksämäelle johtavaa tietä.
Mie tykkään jotenkin ihan hirviästi tästä. En tajua.
Tästä tulee isompi printti johonkin seinälle roikkumaan, se on varmaa. Kivasti näkyy tuulilasissa olleet sadepisarat tuossa isommassa versiossa, en ole nyt ihan varma näkyykö ne tässä.

No tällaista tällä kertaa, yhdeksän kuvaa vielä jäljellä. Sehän kantaakin meidät päivittäisillä päivityksillä kevyesti ensi viikonloppuun.

3 comments:

Rune sun ope said...

Se on kyllä aika helvetin KOMEE, ei voi muuta sanoa...Aamulla Helsinkiin ja sillai, piäiskö yrittää junasta samaa juttua. Täytyis vaan päästä ohjaamoon.

40100 said...

huhhuh. "stigmat/pieksämäki" on mielettömän hieno. :D

Mikko J. Kalavainen said...

Pöh, kuvaat sivuikkunasta ulos vaan, tulee kivat vaakaraidat.