Tuesday, March 07, 2006

It's alive... ALIIIIIVE!

*drumroll* pumm-tsäk!Siis se todellakin toimii, ja toimii hienosti! EI vuoda, reikä kunnossa. Terävästi piirtää, aukkoarviomitta kohdillaan, 100 asan valotus 1/30sek @ f:16, jolloin tasaisen matkan taulukon mukaan tulee 6 sec @ f:226, ja kun filmi oli wanhaa 160asa Fuji NPS:ää, valotin about seittemän sekuntia. Ja kohdilleen!

Kädet tärisi sen verran että tärähti tuo, ja filmi oli pitimessä vinossa, siinä meriselitykset.

Toisin sanoen en ole uskaltanut tilata 4x5"-filmiä tätä varten, kun ei usko ihan niin pitkälle riittänyt. Joten leikkasin palan 120stä ja laitoin teipillä kiinni kasettiin. No eihän se hätimällä pimiässä voi mennä suoraan.

On se perkele että aikuista miestä saattoi jännittää ja paljon. Ei pystynyt seisomaan filminkehityskoneen vieressä sitä neljää ja puolta minuuttia mitä se siellä uiskentelee. Kahvit sitten keittelin sillä välin, ja talloin ympyrää.

Uskomatonta mutta totta.
Nyt sitten sitä kahvaa etsimään, ja uutta kansimatskua.

VOI HELEVETTI SENTÄÄN ETTÄ ON ILOINEN UKKO! AAAAAAAHHHHHAhahahahahhhhaaaaaa!

4 comments:

Rune said...

...vai rupee sitä "vanhaa" äijää jännittämään..ihan niin kuin sanoit, ruma kun fan mutta mitä sillä on väliä kunhan piirtää kunnolla ja niin toi näkyy tekevän...P.S.peruutaan opiston kevätretki nyt kokonaan kun ei oikein oo lähtijöitä...laitan vielä huomenna postia kaikille...heips...

40100 said...

Sehän on vallan hieno. Odotan innolla jatkoa.

Tein itse yhdellä kurssilla neulanreikäkameran kahvipurkista pari vuotta sitten. Jälki ei ollut mitään parasta mahdollista enkä nyt hirveästi tajunnutkaan mitä olin tekemässä mutta sainpas ikuistettua kahvimukini hieman jännittävämpään formaattiin.

Sun äitis said...

Onneksi olkoon!
Luulis tulevan äijämäinen olo, kun kantaa noin massavaa kameraa. Ulkonäön KUULUU olla krouvi, että tuntuu omatekemältä, siloisia saa rahallakin.

Mikko J. Kalavainen said...

Niin, ja oottakaahan kunhan mie paranen tästä oksutaudista niin mie ruuvaan siihen perkele kahvat!

Ja otan sillä kuviakin vielä, piru vie!