Monday, March 06, 2006

Hiustenleikkuuta ja muuta.

Hiustenleikkuu. Haircut. Siinäkö se syy blogilistalla nousuun? Tuntuu että moni noista luetuimmista blogeista on sitä ihtiään. Hairkuttia.

Pitääkö minunkin alkaa raportoimaan arjestani? Jotenkin tuntuu kamalan röyhkeältä olettaa että se jotakuta kiinnostaisi.
Toisaalta kenenkäs näitä on pakko lueskella.
Niin, eipä kenenkään.
Kaksi tilaajaa
sanoo lista. Kukahan se toinen on? Eikös tuo laske kuitenkin minut itteni toiseksi, kun napsautin rastin ruutuuni? (Joo, se on helpompi tarkistaa että meneekö nuo päivitykset sinne asti.)

Hiuksista puheen ollen, ajelin minäkin eilen kaalini. Olihan se jo kaksi viikkoa ollutkin leikkuria näkemättä. Aika pitkäksi se kasvaa parissa viikossa. Jotenkin kutkuttaisi ajatus kasvattaa sitä nyt, katsoa että miltä se näyttää ukko tukan kanssa. Onhan siitä jo reilut kuusi vuotta kun se tuossa on hulmunnut.
Jos ei muuten niin ihan sen ilon takia, mikä pidemmän tukan leikkuusta saa. Oijoi sitä vapauttavaa tunnetta.

Voin suositella, voitte sitten tekin kirjoittaa siitä blogiinne. Kerrankin sitä kunnon haircuttia.

3 comments:

Sun äitis said...

Viikonloppuna jutelin nuoren miehen kanssa. Kertoi lukevansa lähinnä amerikkalaisia poliittisia blogeja. Minä olen enemmän tätä haircutosastoa. Käyn blogeissa tapaamassa tuttuja, seuraamassa, mitä kenellekin kuuluu. Nyt säännöllisiä blogituttuja on jo satakunta ja päälle vielä satunnaiset käynnit. Niin kuin tänne.

Minulla eilisen ainoita tosielämän saavutuksia oli kaksi kerittyä pojanpäätä. Aika pitkäksi olivat ehtineet kasvaa sitten viime kerran (selkeesti yli kaksi viikkoa!)

Rakentelusta olen kovasti kiinnostunut, siksi kamerasikin kiinnostaa. Tulen taas joku kerta katsomaan tuloksia. (ja vauvankuvia, vauvat on ihania)

Hyvää yötä!

Mikko J. Kalavainen said...

Äh. Ei jaksa tätä kuulapäätä politiikat kiinnostaa.

Huoh, meilläpä onkin vaimon serkku ja sen mies ja niiden lapset(tyttö 1v ja tyttö 2v). Plus meidän 0.9v Möykky niin johan siinä riittikin näin aloittelevalle isälle kyytiä. Ihana rauha täällä töissä. Kaikki on niin suhteellista.

Tuossahan tuota kameraa onkin sitten seuraavaa kertaa varten taas lisää.

Anonymous said...

Ai että kuka se toinen on? Se eka olen kyllä minä (Haloefekti). Jollet tilaa itseäsi et ole oma tilaajasi. Jos et ole tilannut - lisäkseni on olemassa joku muukin, ehkä Kissamau?