Sunday, January 03, 2010

Oman pään kummallisuuksista

Tajusin tuossa että jostain kumman syystä olen melko tietoisesti ollut laittamatta tähän blogiin ns. "hyviä kuvia". Tiedättehän, niitä kuvia mihin on tyytyväinen. Mihinkähän niitäkin tulee säästeltyä muka?
Kirjaan?
Näyttelyyn?


Justjoo.
"Tähän on tultava muutos."
Joskus. Mutta ei nyt.


"Park Inn Berlin"
Leica M6, 35mm Summicron, Fuji Superia 400


Nyt jatketaan Berliinin fiilistelyä. 


Hämmentävää, sain viimein eilen viriteltyä tuon vahvistimen ja vastikään Suhalta takaisin saadun CD-soittimen tuohon makuuhuoneen lipaston päälle, ja nyt on kuunneltu päivän verran ihan radiota. 
Tämä on siis luksusta, koska nuohan oli aiemmin tuolla olohuoneessa, ja siellä ei taas koskaan saanut kuunnella rauhassa mitään, kun Mikael on siellä aina. Nyt on toisin.


Now Playing:
PMMP - "Matoja" via YleX

2 comments:

Minna said...

Minä oon ostanu 70-80-luvun kelloradion melkein joka huoneeseen, että saa kuunnella radioo. Radio Keski-Suomi on ihan suosikki! Ikinä ei voi tietää mikä kipale pyörähtää seuraavaks ilmoille. Eikä puheenaiheet pyöri pelkästään julkkiksissa tai edellisillan tv-ohjelmissa.
Kävin eilen eka kertaa kattomassa sinun "oikeet sivut". Ihan mielettömiä kuvia! Lahjakas herra olet. Hain itsekkin valokuvauskouluun, saa nähä pääsenkö.

Mikko J. Kalavainen said...

Tacktack. Käykää muutkin nyt sit.
Täällä paikallisradio on tottakai Radio Pohjois-Karjala, ja se kaikessa huonoudessaan ansaitsisi ihan oman postauksensa. Hyi hitto.