Friday, January 01, 2010

Ei voi sanoa enää mitään.


Hyvää Joulua postuumisti, ja uutta vuotta 2010, sekin postuumisti.

Uuden vuoden lupauksia? Pitäisikö lie, vai tuleeko nekin turhaan rikotuksi? Antaa mennä, sanoo pieni pirulainen päässä. No okei sit.

1. Jatkan blogailua, nyt kun Kapakin kerran.
2. Aloitan jonkun isomman valokuvaprojektin.
3. Vien sen loppuun asti.
4. Ei sen tarvitse edes nyt NIIN iso olla.

Jotenkin on outo olo, edellinen elämä rakkassa Jyväskylässäni on monelta osin ohi. Foto Saarinen sulki ovensa. Annika muutti Helsinkiin. Onneksi on vielä jotain jäljellä, luojan kiitos.
Jotenkin kyllä ajattelin takaraivollani että jos nuo jotenkin vaikuttavat tähän Joensuuhun asennoitumiseen tai kotoutumiseen, mutta ei, ei ainakaan vielä.
No, onhan tässä vielä early days.

Mitäs viime vuonna oikein on tapahtunut? Matkailua, jousiammuntaa, vähän valokuvia (liian vähän!), uuden vauvan odotusta.

Ajatusten suunnan vaihtumista, kiinnostuksen kohteiden siirtymistä. Metsä tunkee mieleen, meri jää taustalle.

Matkailun saralta näin tiivistetysti edelliseen postaukseen viitaten, Nantes ja Berliini maaliskuussa, kesäkuussa Ateena, elokuussa Kreeta, joulukuussa taas Berliini.

Jousiammunta jatkuu, tulokset paranee. Katotaan Itä-Suomen Piirin talvicuppia keväämmälle, miltä näyttää. Jos sama tahti tuloksen nostossa jatkuu, ei ole valittamista, ei.

Uusi vauva tosiaan putkahtaa helmikuun lopulla, saas nähdä mitä siitä tulee. Voi olla poika, tai voi olla olemattakin.

Onpas hajanainen postaus kerrassaan.

Laitetaanpas tähän vielä loppuun Berliini-fiiliksiä. Siinä koko jengi samassa kuvassa, tosin osa vähän osittain. Eli Mie, Ipe, Mammu, Andrei, Aki ja Sara. KaDeWe:n hissistä tämä.Irinja käski kirjoittamaan tähän että "Irinja on kaunis ja rakas, ja sen lisäksi voit kirjoittaa jotakin tavallista."

Tasapuolisuuden vuoksi vielä maaliskuista Berliiniäkin, Mikael ja Ipe lähdössä ulos "Meidän Berliinin-kodista".No perhana, tulihan siihen nyt vielä Nantesistakin jotain. Onpa siinä nyt kuvatuksia.

Kuuluisin sanoihin lopetetaan nyt tällä kertaa:

"Tästä on hyvä jatkaa"

No comments: