Thursday, July 19, 2007

Vielä Ilosaarta

No niin, Lomon ja PikkuMyyn kätköistä löytyi vielä muutama pätevä otos, eli antaa palaa, Frank.

Armaan Vaimon Myystä tosiaan irtosi tämä, siellä se HIMmi rämpyttelee ja mutisee mikrofoniin. Kuva ON parempi kuin ääni tässä tapauksessa.


Väliaika, pitsaa ja kaljaa. Ja punkkua. Ja valkkaria. Ja kahvia. On se hauskaa tämä aikuisfestarointi, ei tartte teltassa väristellä, vaan kävelee pari korttelia ja istuu keittiönpöydän ääreen. Mika siinä kaatelee viintä, häveliäästi on rajattu naama pois.
Tosin mulle tuli oudosti tällä kertaa jo pieni mieliteko telttailuun, pitkästä aikaa voisi kokeilla miltä se taas tuntuikaan.
Ehkä ensi vuonna, ainahan siitä pääsee kotio sitten jos sukat kastuu vähäsen...


Lomoon jäikin sitten talteen Viikatteen heiluttelu. Perinteinen festarikuva, ihmisiä ja joku pienenpieni bändi soittamassa. Tän takia mä en oikeita kameroita ottanut, mää kun oon tämmönen tappi mieheksi ni kaikki kuvat pitkillä putkilla ois vaan toisten takaraivoja.


Festaripötköttelyä Lomolla, minä pötköttelen ja muutkin. Toiselle tytölle haisee joku nenään vissiin vähän.


Onhan se itte mestaajakin päätynyt kuvaan, Nimetön käsissään (huomaatko Heli, näin se alkaa!) Ja festarihattu päässään vielä, voivoi.


No tämä ei kuulu lainkaan tähän, mutta samalla rullalla oli ni pannaan sekin nyt sit. Eli Kreetan reissun satoa, kuvatut filkat siinä ennen uimareissuaan. On se kaunista. Kauniimpaa kuin kaksi muistikorttia olis ollut...

Taskussa muuten pyörii eilen valoteltu testirulla sillä Wanhalla Voigtländerilla, löysin kaapin perukoilta tuon. Mistä lie kulkeutunut meille, saas nähä miten se vielä toimii.
Viime syksynä se muistaakseni jotenkin kukkui. Muttei vakuuttanut silloin, ehkä nyt on otollisemmat ajat.

No comments: