Monday, July 09, 2007

My Name Is Holga.

My name is Earl. Taas.

Tämä menee jo naurettavuuksiin. Onko Karmalla jotain kerrottavaa minulle, pitääkö alkaa pelkäämään jo etukäteen? Sattuukohan se auton alle jääminen?

Niin, uusi tulokas perheeseen, Holga. Ja ei mikä tahansa Holga, vaan ihan paska Holga, alkuperäistä S-mallia. Ässä-sarjalainen kato.

Ja hankittu Holgarocks-henkisesti kahdella tuopillisella olutta. Tai no toinen niistä oli vain tavallinen pullokalja kylläkin.
Mutta kyllä sillä kuviakin tulee, valovuotojen ja ohilaukauksien ja löysien rullien lisäksi. Tähän laitan kuitenkin tämän, ensimmäisen kuvan. Tai siinä taitaa olla useampikin kuva.

Ei kukaan vaihtaisi hienoa muovilinssillistä mallia GN-malliin? Mie tykkäisin jos oi Bulbbivalotusmahdollisuuskin. Hannula?
Mie kun en niin puristi vielä ole, mulle kelpaa vähän terävämmätkin kuvat.

9 comments:

-GF- said...

EISHAAKELI !!!!!

:D

Hyv.......mielenkiintoisen pelin ostit. Munkin pitää ostaa uus kun on ryvettynyt toi edellinen. Suljin käy silloin kun kun käy,ja mitensattuu. Kaatui Sidukka sen päälle ja en oo saanu sitä vanhaan lentoon putsista huolimatta

Jaska said...
This comment has been removed by the author.
Jaska said...

Holga on hieno peli. Kerrassaan sympaattinen kamera joka tuo käyttäjälleen aivan oman maailmansa. Kaikki pelkistyy ja muuttuu yksinkertaiseksi. Viimeaikaisista kuvista on erityisesti jäänyt Helin laiturikuva mieleenMahtaako mun hieno linkitys toimia.. ok ei toiminu, sit säjläsin noiden postien kanssa. POistin edellisen

Mun holga on pelannut kun unelma, se on just GN malli salamakengällä, diggaan siitä ihan sikana ja olen nyt kesälläkin raahannut sitä jonkin verran mukana, ihan siis rantareissuilla ja muussa perheen ajanvietteessä. Pienet nelikanttiset paperit on pirun kivoja muistoja, ja jopa keskeltä teräviä.

Mikko J. Kalavainen said...

Joo, kyl mie sen Helin laiturikuvan huomasin, ja tykkäsin. Oli se koripallokorikin hieno.

Salamakenkähän näissä on kaikissa, F-malleissa sitten sisäänrakennettu salama, CF-malleissa värillinen sis.rak-salama, ja G-malleissa lasilinssi, ja N-mallit on niitä uudempia ässä-sarjan seuraajia, joissa mm. oikeasti jotain tekevä aukon säätö ja bulbbi, eikös se näin mene?

Jaska said...

Ei se aukko mitään kai säädä... Bulbbi on kiva jos se ei lipsu.

Nimimerkillä: 3 rullaa vahingossa bulbilla kuvannut.

Mikko J. Kalavainen said...

Ai eikö se toimi noissa uusissakaan? Johan on tyypillistä. Holgamods.comin kautta jos ostaa niin se setä sitten vääntää erikseen ne aukot kuntoon. Hassua.

-GF- said...

Mä oon käyttäny sitä aukko jutskaa lähinnä muistiinpanoina. Sen kun merkkaa himasta lähtiessään sään sään mukaan ni ei tartte silleen tarkastella vaan kattoo kamerasta.

Mikko J. Kalavainen said...

gf.... just. No niinhän onkin. Oot sie viisas mies.

Kuvablogisti said...

Minen oo ikinä vääntäny sitä aukkoo enää. Tai no enää varsinkaan, ku Helga on lutakon pohjassa :(. Mun paras Holgani, joka ei vuoda (ei siis vaan vuotanut)... Voi elämän kurjuutta mitä sitä ihminen tekeekään yllytettynä ja hilpeessä hiprakassa. Helga oli muovilinssinen, värisalamainen ja sikaihana ja keskeltä terävä ihan niinku Holgan kuuluuki olla. Sivuille levis kivat efektit ja vinjetoi mukavasti kirkkaalla ilmalla.

Vielä mul on toi Olli, joka on salamakengällinen, mut siihen mä en luota. Se vuotaaki rontti, mut se onki mies.