Monday, July 23, 2007

A Day at the Beach

”Huhhuh, nimittäin ihan mielettömät fiilikset...”

No niin, nyt alkaa resepti olla melkolailla kohdillaan. Viimeiset testirullat vielä eilen perheen kanssa rannalla, ja kas näin.


On se ihmeellistä tuo pikkulasten kylmänvedenkestävyys. Ite siinä sortseissa kävelin rantaa eestaas kameran kanssa, ja hetkittäin paleli jonkin verran. Kun eihän se aurinko nyt NIIN paljoa paistanut tietenkään kun minä rannalle lähden.


Ja kuka sanoi että se muovilinssi on jotenkin pehmeä. Matti Nykäsen-mäki on melko terävä tuolla taivaanrannassa.

Samoilta reissuilta jäi jo pari "oikeaa" taidekuvaa kameraan, nyt vaan odotellaan niitä tapahtumia. Kyllähän tää vehje paremmin ihmisten kuvaamiseen sopii kuin muihin, mutta katotaan nyt.

Pidättelen vielä niitä oikeita kuvia, kattellaan vielä ensin hetki näitä albumiräpsyjä.

2 comments:

Johanna said...

Mahtavia kuvia nämä kyllä! Hitsi kun ei oo ite tullu otettua tänä kesänää varmaan yhtään otosta filmille. Noh, vielä on kesää jäljellä.

Kehitetäänks teillä muuten 120 filmiä myös asiakkaille? Minkä kokosia kuvia siitä teidän masiinalla tulee? Mul ois muutama 120 dia, jotka vois räpsiä Yashicalla pois ja vaikka krossata.

Mikko J. Kalavainen said...

No tottahan toki kehitellään, kuvaamaan siitä vaan. 10x10 ja 15x15 on näpsät koot kuville kuuskutosesta, 10x10 näyttää tosikivalta valkosilla reunoilla varustettuna.