Friday, July 13, 2007

Tää lähtis.

...huomenna festaroimaan. Tai siis tietty tänään oikeastaan.

Duunin jälkeen hyppään Hopearatsuun, ja Jos Luoja Suo, ajelen Joinssuuhun perhettä noutamaan ja Ilosaarirockkailemaan. Taukopaikkoina Pieksun ABC (tankki), ja Valamosta pittää hakea appiukon laturi ja jotain työjuttuja, postikortteja pitäis viännellä kai. Saas nähä onko liftareita, autossa on tilaa vaikka kuinka. Uskaltaako niitä ottaa, vai liftaako nyky-suomessa edes enää kukaan?

Tässä setti. GF, katso ja ihaile alamaistesi pyrkimyksiä...


Noin. Holga, Lomo, filkkaa, teippiä ja liput. Toiseen kassiin paita ja kalsarit ja sukat. Ja ehkä läppäri... Sinne meni sekin sitten.
No mut jos on jotain työhommia, kuten niitä aina Idässäpäin on kuitenkin.

Niin ja vesitakki kanssa, kumikengät oottaa paikan päällä, sade-ennuste ei näytä kovin hyvältä.

Jaa, pannaan tähän finaaliin vielä musalinkkivinkki, eli Heroin And Your Veins, komiaa suomalaista yhdenmihen-instrumentaali-fiilistelyä. Tsekkaa tää, vai miten ne nykyään sanoo. Levy putkahtaa 15.8 muistaakseni.

1 comment:

-GF- said...

MAHTAVAA !!
Kerrankin lähdetään liikkeelle kunnon rokkitamineissa. ei turhia härläppänippeleitä tuhansinemiljoonine eri laseineen. Se on niminttäin niin, että ite kun oon kuvaillu keikka se itse keikka menee kiville. Sitä vaan keskittyy siihen kuvaamiseen liiaksi. Mulla on ollut vaan Retina völissä ja jälki on mitä sattuu....Ei siis nokonnuukaa kokonaisuutenakaan.
Ainoo oikee keikkasetti on nyt Fotomikin toimesta virallistettu.
Holga ,teippiä, filkat ja kumisaappaat...

OUHELL JEA !!!