Tuesday, July 17, 2007

Ilosaari osa kaksi.


Voi kuulkaa katsokaa näitäkin ihmisen lapsia, mikä pelonsekainen kunnioitus Holga-kuvaajaa kohtaan, eikö vain? Vai liekö säälinsekainen pelko?

Ei mutta ihan tosissaan, johan oli hauskaa tallustella tuo kaulassa, oli siinä ihmettelemistä hopeakuulalaisilla ja muilla digihärpättimillä. Kaljajonossakin monen metrin alueella herätti huomioita.
Jossain muussa kamerassa on kyllä kuvakin meikäläisestä festarivarustuksella, kunhan löytyy se filkka vaan ni laitetaan.

Ja siitä varustuksesta sen verran että paskat mitään kumisaapikkaita tarvittu, vaikka vettä tulikin sunnuntaina kuin Esteristä. Tennarit meni kuraiseksi, mutta niin kuuluukin.

Fjällrävenin mainosmieskin lupasi Greenland-takin kestävän vesisadetta, ja niin se kestikin. Hyvä ostos.


No niitä hippejä sitten kanssa oli, voi hyvät hyssykät.

Osalle niistä oli kasvanut oikein siivet selkään.


Siellä Suomen Suven Sinisessä liehuu uskollinen merkkipaalumme, Aki-kummin Bysantti-lippu. Eipä ollut muilla, ei. On muuten hirmukätsä tuommoinen, suunnistus ja ihmisen paikannus helpottuu huomattavasti.

Mutta entäpä Lomo? Mitäs sille kävi?

Paristot loppu, saatana. Eihän siinä se pitkä valotus ilman toimi, tietenkään. Ensimmäistä kertaa ikinä ja koskaan, sähkö loppu.


Mutta Holgaa osaa käyttää lapsikin, tämä todisteena siitä olkoon. Kuvaajana Mikael 2v.
Tässä möykky ja minä eilen puistossa.Taas loppuu työaika kesken, ja varmasti unohtui sitä sun tätä. Kunhan edes sanat olisi kokonaisia.

2 comments:

Kuvablogisti said...

Jestas, sul on terävä Holga. Mikäs sen nimi muuten onkaan?

Mikko J. Kalavainen said...

No jaa-a, se on vielä nimetön raukka, kyllä sen on se ansaittava.

Ja mulla tuppaa jostain syystä olemaan noi vehkeet aina skarppeja, poikkeuksellisesta Lomosta ja häikäisevästä neulanreisätä alkaen... Outoa.