Friday, July 20, 2007

Filkkaa hetkeksi

Juu, olin tuossa puistossa Möykyn kanssa pari tuntia ennen pullanpaistosessioita (tuli muuten hyviä, ja Mummolta löytyi vielä purkillinen pihlajanmarjahyytelöä, kyl ny kelpaa!), ja ajelin pari testirullaa Holgan (Nimettömän?) läpi. Vähän salamajuttuja ja vähän nopsempaa filkkaa.

Mistä sitä filmiä noin tuhlattavaksi nyt taas löytyy? Jaa-a, no jääkaapista.


Siinä eilisen ja tän päivän uudet tulokkaat, wanhat filmit on toisella puolella kaappia ja valokuvauskaapissa ja laukuissa. Mutta tuossa nuo. Takana kasa NPS:sää ja Realaa jotain muutakin siinä oli, edessä (yllättäen) Pan Hiventä, siis Pan F:ää. Ja vieressä Vaimon yökki-kaprikset. Hyi.
Toiset sain aikoja sitten tutulta kuvaajalta, eilen tajusin töissä että muovikassillinen filmiä odottaa vientiä kotiin pöydänjalan vieressä. Pan F:t sain tänään toiselta kuvaaja-rukalta joka on filmivehkeensä myynyt jo aikoja sitten.
Vanhentuneitahan ne on, mutta hei, reilusti yli puolet kaikesta kuvasta mitä minä otan, tulee vanhentuneelle filmille, mikä ei työpaikan huomioon ottaen tietenkään ole mikään suuri yllätys.


Mutta kyllä noilla Holgaa rapisuttelee, ja muutakin. Pan F kun on 50 (tai 25) ISOista, niin se ei tähän hommaan oikein kyllä sovi, mutta ehkä Yashicalla studiossa jotain nude-rillutteluita... Sitä terävyyttä ainakin piisaa, liiaksikin. Tai kenties lähden jälleen Virtaavien Vesien äärelle... Joo, siinä se.

1 comment:

-GF- said...

Joo ei taida viiskymppinen Holgaan istua. Vähän on linssi laiskahko. Olen ymmärtäny ettei alta nelisatasen kantsi...

Toisaalta sulla oli noi ekat satasella vedetyt kyllä niinmaan perkeleen skarppeja joten se siitä.
kyl 50 o liian laiska.

Paskat päivämääristä ne on vaan lukuja niinkuin ikäkin. pari aukkoa pitkäks ja sillä vanhempikin nuortuu

HURRAA !!!!