Thursday, March 15, 2007

Innostus

Kuulkaas nyt rakkahat! Homma on niin että kipinä syttyi!

Neulanreikäkamera kaivetaan talviuniltaan ihan tässä kuulkaa näinä hetkinä. Alkaa maa paljastua ja Maamerkkejä näkyä. Filmitilanteen tarkistus ja ajan hankinta enää esteenä, kemioita (RODINALIA, kuvitelkaa!) on, ja TriX:llekin löytyi 4x5tuuman toimittaja sitten kun loppuu nuo nykyiset filminpalaset.

Hiihoo! Saatan tuskin odottaa! Ekat kuvat on tietenkin perinteisesti taas ihan perseestä kun on enemmän intoa kuin älyä.


Muissa asioissa tämmöistä:

Meillä näkyy monta televisiokanavaa. Helvetin monta. Itseasiassa reilut kolmekymmentä. Kolmehemmetinkymmentä! Koska niitä ehtii kattoa? Joo, öisin, kuten on huomattu tänä aamuna väsymystilanteesta päätellen.
Taloyhtiö siis vaihtui kaapeliksi toissapäivänä. Yhden digiboksittoman illan jälkeen ei kestänyt silmät huonoa (vaikka onkin paaaljon parempi kuin antennista) kuvaa ja EPG:n puutetta. Miten sitä on katsottu telkkaria ennen kun on joutunut lehdestä katsomaan että "Mikäs ohjelma tää on?". Kummasti sitä tottuu.
No, Elisan liittymistarjouskaapelidigiboksi (Humax C-FOX II) kulman takaa kainaloon ja samaan syssyyn XXL-kanavapaketti (kun niitä kerran näkyy niin laitetaan näkymään oikein kunnolla).
Ja avot. Että voikin olla parempi laite kuin se vanha Nokia 210T. Nopsa ja kätsä. Kuvakin tuntuu ainakin paremmalta.
Kyllä nyt kelpaa, neljä kanavaa piirrettyjä ja BBC Food ja Prime, muutama Discovery ja National Geographic. Pari matkustelukanavaa. Joku kumma "Vain reality-ohjelmia"-kanava. Pari musiikkikanavaa. Ja vaikka mitä muuta.
No joo turhiahan ne on, mutta hauskaa vaihtelua. Digiboksi oli kyllä pakko-ostos, olishan tuo pitänyt kuitenkin ostaa.

Laitetaan tähän kuvakin osastoa "Jos olisin rikas"
Borrowed from photo.net

Leica MP a la carte-ohjelmasta. Saapi itte päättää minkälaisen kameran haluaa, värit ja päälliset ja etsimen suurennoksen ja filminsiirtovivun tyylin ja kaiverrukset ja mitä kaikkea. Tämä kaveri oli halunnut jokseenkin minimalistisen Leican. Juu, mulle kanssa ja tolla lasilla.

1 comment:

40100 said...

Jeah. Neulanreikiä on tässä ehditty odotellakin :)