Wednesday, March 28, 2007

Humidorin päivitystä

Tuli tuossa eilen tuliaispaketti Mexicosta, Hannalta. Sisältä löytyi minullekin pieni ylläri, kolme muhevan näköistä sikaria! Hiihuu, nythän näitä on jo reippaammin.


Mikä tietenkin aiheutti sen että vanha Tupperdori alkoi käymään pieneksi. No ei muutakuin Kodinanttilaan ja isompaa Hammarplastia kainaloon. 5.50€ maksoi, ei paha sijoitus vieläkään.


Nyt on läpinäkyvä kansi, voi tarkkailla kosteuksia avaamatta lootaa.

Päällimmäisessä kerroksessa Bundles "B" Robustoja, vielä muutama näitä jäljellä. Yhdeksän siis. Töölön Sikarikaupan kiltti setä sanoi että ne oikein hyviä "arkisikareita", mitä kyllä ovatkin, tosin vain hintansa puolesta, koko on isompi kuin mitä minulla on arkena aikaa. Hyvä niin, säilyvätpähän paremmin.
Niin ja leikkurikin pilkistää sielä seetrilastujen alta.


Pohjempana toinen sikarilaatikko, kannet sahailin noista pois että kiertää ilmat paremmin. Sieltä löytyy muut, Trinidadit ja Partagakset ja ne Mexicolaiset ja Toscanot tuolta sivusta. Ja tuubeja ja muuta, tuubien seetrit on tuossa ylemmässä laatikossa oleskelmassa. Nyt kun ottaa sikarin mukaan johonkin niin katsoo sopivan tuubin ja laittaa sopivan kostean seetrin sinne sisälle ja korkin kiinni, pärjää hetken aikaa hyvänä vielä pölli noinkin.
Ja tuo punapäinen on se Heartfeltin Beads-kostutin mitä tilailtiin viime syksynä, saas nähdä pärjääkö tuo yksinään isompaa lootaa vastaan. Vai pitääkö hankkia lisää.


Tuossa lähikuvampaa tuosta "arvo-osastosta", vasemmalla olevassa Cohiba Siglo VI-tuubissa ei ole sikaria kyllä jäljellä enää, mutta se on ainoa mihin mahtuu tuo B-Robusto, joten käyttövehjes.

Eihän tuo nyt tietenkään sisällöltään tai ulkoasultaan pärjää mitenkään noiden Sikaritalolaisten varastoille, mutta meikäläiselle tyhjätaskulle tuosta on kovasti iloa. 18 pölliä tällä polttotahdilla riittää melkein ensvuodelle asti. Tosin kesällähän se tahti vähäsen kiihtyy.

2 comments:

Anonymous said...

Olen seurannut blogiasi jo jonkun aikaa ja tuli mieleen tästä sikariharrastuksestasi, että poltatko myös tavallista tupakkaan, vai jääkö polttaminen satunnaisiin sikareihin?

Mikko J. Kalavainen said...

Tupakkiahan ei oikeasti kyllä polteta. Satunnaisesti poltellaan sillointällöin, lomalla ja reissuilla , ei kotona.

Ennenhän sitä röyhyteltiin kyllä koko ajan, tämä sikariharraste on syntynyt kyllä niiden aikojen jälkeen.

Moni sanoo että nautinto alkaa siitä kun riippuvuus on loppunut. Sikareihin ja tupakkiin liittyen siis.