Saturday, September 29, 2007

Hyvää Nimipäivää

... Mikko, Mikael ja Mika.

No oikeestihan Möykyllä ei ole tänään nimpparit, mutta Miulla ja Mikalla on. Mitähän sitä keksitään? Jääkapissa on ainakin lihaa ja juustoja kauheet kasat, että ehkä ainakin syyään.

Yllä mie uuden kaverini kanssa. Joo-o, on se Canoni... Kaikkeen sitä sortuukin immeinen.

Hassua miten on kameraan ängetty kauhean paljon kaikennäköistä miltei-dokumentoimatonta härpäkettä. AF-, AE- ja FE-lockit on ihan piilossa mutta käytettävissä, eikä missään spekseissä ole mainittu noista mitään. Ei oo muuten Nikoneissa tai Pentaxeissa vastaavaa toimintoa. Outoa mutta totta.
Ja tässähän on pistemittaukset ja kaikki. Ja pitkät valotukset. Ja intervallikuvaus. En tajua. On nää aika hitsisti kehittynyt sitten viime katsauksen.

No kuvanlaatu nyt ei tietenkään mikään maailmaakaatava ole, yllättäen kun on kompakti kyseessä, mutta eipä mulla kyllä mitään kovin epärealistisia odotuksiakaan ole. Reissu- ja iltakuvaukseen ajateltu, ja menee kivasti pikkukameralaukkuun kun ottaa Leican tai Holgan tai Yösian tai minkävaan mustavalkovehkeen mukaan.

Lähinnähän tässä oli idea se että kun nyt ei enää saa työsuhde-etuina niin mukavasti kuvattua värinegaa Pikkumyyllä niin perheen arjen dokumentointi on vaarassa loppua kokonaan. No nyt saa Vaimokin otettua kuvia taas.

Jaa-a, nyt menen herättelemään Pojan Äitiä, onhan tuo jo puoltoistatuntia saanut nukkua ylimääräistä.

Tai pannaan taidetta eiliseltä, tääkin on tällä rigiräpsyllä. Pahoittelen.

1 comment:

-GF- said...

Hyvää nimipäivää. Palkitsitko itses ?