Thursday, September 20, 2007

Hei Äiti, vapaapäivää viettelen.

Nyt kun on Äitilläkin netti kotona että pääsee taas tätä lukemaan, niin laitetaas oikein mummomatskua tähän alkuun, kas näin.Tyyppi on ollut pari päivää kipeenä, perus nuhayskäkuume-settiä vaan. Kattelee ikkunasta autoja siihen malliin että kohta pitäis kai ulos päästä. No mennäänhän me kohta.

Tosiaan, vappaapäivä (täkäläisittäin kahella Peellä) on tänään, pohjustettiin sitä eilen siikatartarilla ja lampaan ulkofileellä ja uuniperunoilla ja sipuli-papu-balsamicosalaatilla ja punaviinillä ja oluella, ja sitten vielä yksille Gloriaan, ja siitähän se Iso Pyörä vasta käyntiin lähtikin ja kotona oltiinkin jo puoli kolmen jälkeen. Bepoppi on nyt sitten tarkastettu paikallisista yökkäreistä. Sanotaan nyt että jos Raatikellaria olis ollut ikävä niin ei olisi enää. Tosin täällä oli parempi musiikki. Ajoittain.

Aamusesta siis työn ääreen rauhallisesti istumaan, vappaapäivä kun on niin voi tehdä koko päivän duunia. Jepjep.


Metallicaa (!) (no vain ne Oleelliset Levyt, eli ne viisi ekaa) luureihin ja ikoninrassaukseen. Mikael piti seuraa ja viihdytti, Isi huomasi silloin kun huomasi.Ihanan sotkuista.


Möykky näköjään löysi Isin kameran jossain välissä aamua, oli tämmönen kuva tuolla seassa. Pullukat jalat on pojalla kuitenkin.

Niin ja tuli löydettyä kohde kameran myynnistä ilmaantuneille rahoille, eli nyt loppui Sandiskin paskan mp3-soittimen kanssa taistelu. Tietenkin GF:ltä tuli just minuutti sitten linkkiä sähköpostiin naurettavan halpaan Kiev60seen eBayssa, mutta nyt on jo hieman myöhäistä.


iPod Nano 8G Pers 3rd Gen Black

(Edittiä illalla) Hii, tajusin vasta äsken että nythän sen tosissaan sitten tilasin, vuosikausien jahkailun jälkeen. Jännittää oikein, että onko se viisaampi kuin tuo Sandiskin romu mikä taskussa nyt pyörii. Että jos voisi biisit tulla siinä järjestyksessä kun tietoihin on laitettu, eikä AINA aakkos järjestyksessä levyn sisällä. Ja soitto jatkuisi siitä mihin on lopetettu eikä aina biisin alusta, vaikka jos laittaisi virratkin pois välillä.

Ja kaiverruksenkin otin, piti oikein useampi neuvoa-antava olut nauttia ennenkuin keksittiin mitä laitetaan. Kuvaa siitä sitten kun kone saapuu.

8gigatavua saa riittää minulle, nyt on tässä vajavaisessa mp3-satsissa (kolmannes levyistä ehkä?) tavaraa pois lukien äänikirjat, kausimusiikit ja klassinen 7.8gigaa. Siihen melko hyvät greatesthitsit kasaillaan kuulkaa. Joo, kuuskymppiä enempi ois maksanu 80giganen soitin, mutta koko kasvaa samalla ja ei ole enää flässipohjanen soitin ja muutenkin, emmä tiiä oikeen. Ehkä seuraavaksi sitten Iso iPodi. Sitäpaitsi toi 8 gigaa on kuustoistakertaa enempi tilaa kuin nyt, joten hyvä on, sanoisin.

Aamulla laitoin tilauksen, silloin vielä varoittelivat että "2-5 päivää menee ennenkuin saadaan läheteltyä", mutta kuitenkin tuossa kuuden aikoihin tuli sähköpostia että "Ny on lähteny, UPSin sedät soitteloo parin päivän päästä kai". Hihei, kyl miulle passaa.

Ai mistä kakssataa euroa? Myin viimein sen Canonin rungon ja vein kasan ylimääräisiä sarjiksia ja muuta roinaa divariin, siitä se. Viiskymppiä annoin vaimollekin kun se halus parturiin. Kyllä kelpaa.
Näin tällä kertaa. Nyt menen herättelemään perhettä että pääsen makuuhuoneeseen tulostelemaan Firman tarroja lähteviin levyihin. Ah tätä arkea. Ehkä avaan oluen samalla... ;D Vappaapäivä kuitenkin. Ja illalla kenties sikarille Appiukon/Toimitusjohtajan kanssa?

No comments: