Monday, July 03, 2006

Lomaltapaluuraha


Kas vain, taas ollaan sorvin ääressä.

Lomailu on raskasta, niin on työkin. Nyt ei ehdi enempää kirjoittelemaan, mutta tuossa yksi pystypanoraama Kallosta, Porin reissulta. Se on digidigidigi, mutta näyttää hyvältä seinällä koossa 30x91cm.
Laa'at on kehitelty, ääliökatastrofista huolimatta ihan jeesejä on ne, mustavalkoset toimii jotenkin paremmin.
Ja Jennin ja Käkän hääkuvakin on otettu, PH-1sellä ja Sinarilla ja digillä, laitan niitä esille kunhan tehdään kuvia niistä.

Hääpäivä oli itselläänkin eilen, oli kuulkaa mukavaa. Ensin shamppanjaa (Veuve Clicquot Sec) ja antipastoa omalla parvekkeella, sitten Pöllöwaariin syömään valkoisten pöytäliinojen ääreen. Ankanrintaa ja raparperi-tarte-tátin sekä balsamico-kirsikka kastiketta. Jälkiruoaksi siirryttiin viereiseen huoneeseen sikarille, oikein miellyttävä Paratagas Corona Junior (uusi leikkuri toimi erittäin hienosti, kiitos Havanna-Aitalle) ja hieman yllättäen lasillinen portviiniä, Graham'sin 10-vuotiasta Tawnya, joka kyllä tuntui sopivan sikarin kanssa paremmin kuin hyvin. Outoa. Pitääpä hieman perehtyä tähän asiaan.
Mutta nyt työhön!

2 comments:

erkka said...

Onnittelut! Juhlistus kuulosti aika hemmottelulta - ihan niin kuin pitääkin :D

Minutkin herätettiin tänään valmiiksi katettuun pöytään kuohariaamiaiselle. Ikääntymiseni kompensaatioksi tyttöystävä oli veistellyt myös hedelmäsalaattia, joka koostui sydämenmuotoisista paloista. :)

Mikko J. Kalavainen said...

Niin joo, onnea vaan. Ihme homma, jotenkin luulin sua hiukan vanhemmaksi. Se on sitä netin taikaa.