Monday, July 31, 2006

Poikkeus

Mie olen tosi pahoillani tästä poikkeuksesta tapoihini.

Ei nämä poliittiset jutut ole olleet koskaan minun alaani. Tämä tosin menee politiikan yli jo vähän.

VAROITUKSEN sana on paikallaan, herkemmällä mielenlaadulla varustetuille TAI pienten lasten (ja isompienkin) äideille nimittäin. Kotona pääsi parku, teitä on varoitettu. Omalla vastuulla jne.

http://www.netlebanon.com/LebAttacks2006/

Näin pienen lapsen vanhempana aika riipivää matskua, laittaa miettimään. Joku jossain kirjoittelikin että taitaa olla tuo Iso I se suurin organisoitu terrorismijärjestö, vieläpä Bushin ja kavereiden rahoittama ja tukema. Kuten sanoin, en minä näistä kuvioista mittän ymmärrä mutta tältähän se näyttää minulle.

Joojoo, tiedän, yksipuolista, painotettua, shokeeraavaa, liioiteltua. Kunhan joku osoittaa Israelin puolelta tehdyn samanlaisen kansankiihotus-sivun niin postaan sitten siitäkin Jeesustelusosiaaliporno-jutun.
Mutta vittu TOTTA. Mietipä sitä.

Laitetaan tähän joku kuvakin nyt, eilen laittelin parikymmentä kuvaa valmiiksi tuohon ihan vain blogiin postattavaksi, yhtä lukuunottamatta tältä kesältä nämä. Laittelen nyt tässä ajoittain.

Tai no enpäs laitakaan kun pitkästä aikaa on taas Bloggerin kuvien postaustoiminto rikki. No mie myöhemmin kokkeilen uudestaan, eipä se tämä nyt siitä kuvasta kiinni ollutkaan. Tuossa linkissä kyllä kai ihan tarpeeksi noita kuvia.

2 comments:

Antti Vettenranta said...

vetää hiljaseks.. :(

Mikko J. Kalavainen said...

No sanoppa muuta. Vielä hiljasemmaks vetää se että tuollainen touhu on arkipäivää liian monessa paikassa tällä pallolla. Nyt vaan on Libanonissa sattumoisin noita kameroita paikalla. Nii-in, paskat valokuvaajat, niin. Meidän vika.