Tuesday, June 13, 2006

Tunnisteluknoppi


No näitä Jyväskyläläisten tunnistustehtäviä toinenkin vielä. Mistäs tuommoinen? Ettepä tiiäkkään.
Vaikkei edellinen vielä edes ratkennut, niin tässä uutta perään.

Ja huomenna reissuun, kamera odottaa jo lattialla:


Jepjep, Sinarihan se siinä ja Manfrotto 161 Super Pro Tripod, kantaa 20 kiloa jonnekin tuonne 2.5metrin yläpuolelle. Ettei olisi Manfron isoin valokuvajalka. Painaa kaheksisen kiloa, ja tuo pää on joku kahden kilon mollukka.
Aikamoinen vaihdos näin Leica-miehelle. Saas nähdä mitä tästä tulee. Johan se tuo saatanan jalustan pää painaa enemmän kuin koko kinokalusto.
Tuonne Porin suunnalle on tarkoitus lähteä aamusta ajelemaan, Kallo tai Reposaari tai Yyteri tai joku sellainen sieltä. Haen yhtä kuvaa, seinälle isoa avomerinäkymää.
Tuossa muutama vuosi sitten otin Saaristoreissulla Hangon rannasta aika muikean kuvan, joka sittemmin yhdistettiin kahdesta kinodiasta pystypanoraamaksi. Onhan se ihan kiva, mutta jotenkin kuitenkin... En tiedä, isompi, tarkempi, parempi ! Tai jotain.
Ajattelin sitten että laitetaan samantien laakana.
Tuossa on siitä edellisestä kuva, printti on jotain kai 100cm korkea. Kyllä siitä näkee yhden pienen luodon ja kalastajan veneen ja lokin taivaalla, mutta...


Justiinsa armas vaimoni kävi sanomassa että on luvattu ukkosta ja sadetta ja mitä vielä huomiselle tuonne rannalle... Hmmh. No onhan se parempi että on luonnetta maisemassa, semmoista myrskykuvaahan minä olen haaveillutkin, mutta en vain oikein tiedä tuon Sinarin vedenkestävyydestä, se kun ei varsinaisesti näppäilykamera oikein ole...
Laitetaan Leicaan Kodachromea ja otetaan se kuva 50mm Summicronilla, kyllä sitä jöötiä tulee siitäkin... Vai mitä?

5 comments:

erkka said...

Jotain tuttua tuosa arvoituskuvassa on, mutta pää lyö tyhjää. Pitää miettiä.

Halo Efekti said...

Mäkin olen nähnyt ton mutta en nyt meinaa kekata missä. Älä helpota, kyl tää ratkee.

Timo said...

Jostain sillasta tuo 1986-kuva on, mutta enpä osaa arvatakaan mistä...

Mikko J. Kalavainen said...

Sen verran tu(u)lta purjeisiin, että yksi Siltojen Mies tämän jo ratkaisi, sähköpostiin kuitenkin kun tuo oma-aloitteinen IT-alan nörde vastasi, joten tämä on vielä voimassa. Miten nämä minun knopit ei ratkea, mutta 40100sen ystävyydenviilat ja koomarketin takapihat vai mikä se oli ratkesivat hetimiten?

kuvatuksia said...

arvaisin fredan taloa :)