Thursday, June 08, 2006

Parasta Jyväskylässä.

Ei tässä nyt ole kuin kaksi asiaa mutta:

40100.net


On se perkele uskomatonta että paremmin pysyy perässä Kotikaupuninsa asioista lukemalla ulkopaikkakuntalaisen blogia. Tai siis asuuhan Herra 40100 tietenkin nyt täällä, mutta ei ole tainnut syntyä rakkaassa Jyskylässämme.
Kiitos, jatka samaan malliin.

ja toinen yllättäjä on kyllä

Radio Jyväskylä.


Joku töissä viritti radion uudestaan tuossa joku aika sitten ja sai kuulumaan Wanhan Kunnon Radio Jyväskylän.
Mitä hittoa? Eikös tämä ollut joskus välissä joku Radio Plussa tms? Nyt on kuitenkin Pertti Perämäen lukemat paikallisuutiset ja ainakin kolme kertaa päivässä David Bowieta.
Ihan niinkuin Joskus Ennen. Kun olin pikkukilliäinen, oli RJ ihan paras asema.
Eihän se ole enää 97.7Mhz, eikä Minna Ottavaista eikä David Mawbya, ja SBS-konsernia näyttää olevan, mutta on tuo nyt parempaa kuunneltavaa kuin NRJ/Kiss/Nova, tai YleX joka sekin on mennyt kuralle. Minä syytän sitä Arto Lahtea vai mikä se oli.
Ja kyllähän tuolla näyttää olevan töissä tuommoinen Antti Granlund, joka kuvansa perusteella jotenkin liittyy nettiin tai blogosfääriin, muistelisin minä.
Kukas hemmetti tuo muuten on? Jää vaivaamaan nyt.

No se selvinnee varmasti.

Edit: Ups, no tuli painettua publish-nappulaa draftin sijasta, joten tuli julki tämä nyt sitten. Olkoon, voi näitä kaksi päivässä olla. Kolme jäi varastoon kuitenkin vielä.

2 comments:

40100 said...

Kiitosta kiitosta, tässähän punastuu. :)™

Lepis said...

tällaisena paluumuuttajana olen ollut aivan ihastuksissani tämän radiokanavan annista ja tämän parin kuukauden aikana en ole muuta kuunnellut.. David Bowien lisäksi sieltä tulee muitakin karvoja nostattavia helmiä jatkuvalla syötöllä... uskomatonta... on tämä Jyväskylä vain mukava kaupunki!