Thursday, January 11, 2007

Valitusta ja haikailua

Foobar2000kin meni ja sekosi. Minähän en tuommoista outoilua sulata soittimelta. Huspois siitä sitten. Ja tervetuloa takaisin, iTunes. Huoh. Kai se on sitten hyväksyttävä että pienellä prossukuormalla ei kunnollista mp3-soitinohjelmaa saa. Mikähän siinäkin on?

Minä haluan vain että siinä näkyy kaikki mp3set yhdessä listassa, jonka voi järjestellä uudelleen klikkaamalla, artistin tai levyn nimen tai minkävaan mukaan.
Ja että on random-nappula, ja tavallinen soittonappula. Ja että kun mie laitan cd:n sisälle koneeseen niin se tekee siitä mp3set ilman sen ihmeempiä säätämisiä.
Ja laittaa ne siihen soittolistaan.

Äh. Jäkäjäkä. Huono mieli, väsyttää ja syö miestä nämä työt. Tekisi mieli mennä johonkin ihan muualle.

Palataanpa jouluun. Kas tuossa anopin valitsema joulukortti ja appiukon valitsema lahja. Kaikinpuolin asiallinen paketti, vai?

Noista kohtalonsa on kohdannut jo nuo kaksi pienempää, eli Romeo y Julieta ja Partagas. Tuo suuri, Partagaksen legendaarinen Lusitania odottaa vielä vuoroaan.
Sen on todellakin noin suuri, eli 7 ja 5/8 osa tuumaa pitkä, ja 49 ringiä (eli tuuman 64-osaa) paksu, eli meille tutummassa muodossa 19,4cm ja 19,45mm. Huhhei, parin tunnin istunto edessä! Tämähän on siis sekä pidempi että paksumpi kuin tämä: Cohiba Esplendidos

Vaan koskahan sitä ehtisi...

No comments: