Saturday, August 26, 2006

Leica M8 - Odottelua.

Tämä Rangefinderforumilta, Jorge Torralba oli löytänyt jostain.
Image courtesy of Jorge Torralba / Rangefinderforum.


Leica M8? Digi. 10miljoonaa pikseliä, 1.33 kertoimella. Uusi suljin, Leica R9:n sellainen. Väittävät. Uskon kun näen.

Okei, myönnetään, ei se ihan satavarmasti oikea ole, mutta kovasti tuon näköinen siitä tulee.
Syyskuun 15. päivä, odotteluaodottelua. Lottovoitto sitten, odotteluaodotteluaodottelua. Viitisen tonniahan tuo tulee maksamaan ilmeisesti, joten todellakin odottelua.

Ja hiljaisuuteni blogilla johtuu ihan nolosti siitä että tuo bloggerbeta-häröily sekoitti minut kuitenkin, kirjauduin Betaan mutten siirtänyt blogiani sinne. Sehän aiheuttaa sen että selain kirjaa minut nyt automaattisesti googletunnareilla tuonne Betan puolelle, jossa blogiani siis ei ole vielä.
Ongelma muodostui siitä etten ihan heti muistanut tavallisen bloggerin käyttäjätunnustani, salasanan kylläkin... Noloa, mutta totta.
Tuossa äsken sitten alennuin painamaan "Unohdin nimeni"-nappulaa. Katkeraa kalkkia, tiedän.

Jatketaan tätä, Torralba sanoi ekassa postauksessaan tuosta kuvasta löytäneensä sen "floating around the internets", ja myöhemmin joku sanoi Torralban väittäneen että olisi itse ottanut nämä kuvat.

Harmillista. Ja nyt joku joka on ilmeisesti oikeasti nähnyt M8:n, pikaisesti tosin vain, sanoo ettei se ollut lainkaan tuonnäköinen. Mm. takapaneeli olisi aivan eri ja tuo "pokkaus" puuttuisi tuolta päältä. Se saa minut surulliseksi, tuo askel on M-sarjan yksi hauskimmista jutuista. Höh.

4 comments:

Halo Efekti said...

=D Nuoruusiän dementia - tuo pirullinen kansanterveydellinen haittavastus.

Juha Kärkkäinen said...

Terve Mikko!


Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti ja pidän siitä aikamoisesti. Päästät meidät lukijat aika lähelle elämääsi! Kaipaan kuitenkin lisää valokuviasi joita olet (varmaan) ottanut neulanreikäkamerallasi. Entäpäs "Wanha rikostoveri"-tyyppiset kuvat? Löytyisikö näytille lisää? Vekottimista kiinnostuneena olisi minusta mielenkiintoista nähdä myös Leicallasi otettua kamaa. Pari kunnon valokuvaasi esille taas ;)

Mikko J. Kalavainen said...

Ohoi Juha, kiitos! Eikai tässä sen lähemmäs pääse lukijat kuin jos tulisivat juttelemaan kanssani naamakkain. Ei tässä nyt synkkiä perhesalaisuuksia ole ruodittu, vaikka kai tätä lähimmäiset ja kaverit pääasiassa käykin lukeamassa.
Neulanreikäjuttuja tulee kyllä lisää, kesä-aikaan on jäänyt melkeinpä kokonaan pois jostain syystä. Ja ne rikostoveri-kuvat, eli tuo hiljaisuus-sarja jatkuu kyllä, ne on vähän enemmän talvihommia kun jaksaa studiossa ja sisällä touhuilla enempi.
Onhan noistakin kuvista varmaan puolet kuvattu Leicalla, ei vaan tule mainittua ikuna että millä on kuvattu.
Katsotaanpa seuraavaan postiin jotain kunnollista sitten kun on pyydetty oikein.

Juha Kärkkäinen said...

Terve Mikko!

Joo jätä synkät perhesalaisuudet salaisuuksiksi :)

Kyllähän mä olen äkännyt tuon kotisivusikin ja siellä on juuri kaipaamiani kuvia. Olisi siis kuitenkin hauskaa aina välillä nähdä "oikeita" valokuviasi blogissasi kun kerran niitä osaat ottaa. Noi neulanreiät ja hiljaisuus-sarja olivat siis semmoista osviittaa, etene kuin parhaaksi näet (niin kuin tietysti teetkin)!