Tuesday, August 29, 2006

JKL - Miitti?

Nojoo. Kävi tuo Erkka pyörähtämässä kuvien merkeissä tuossa aiemmin, ja tuli puheeksi että jonkinlaista Miittiä olis järjestettävä (vai oliko jossain jo pyörät liikkeessä?) tässä Syksyllä.

No mutta totta helvatissa!

Itseasiassa se voisi olla tuon 40100.netin heiniä tuo organisointi, siellä kun tuntuu olevan keskittynein tämä Jyskylä-lukijakunta. Ainakin oli reilu viiskyt tilaajaa.

Miltä kuulostaa?
Paikaksi ehdotetaan, mikäli anniskelupaikkaan on mentävä, tuota Haltiatarta. Lähinnä teknisemmät meistä sais langattoman verkon juoksemaan, blogauttelua tietenkin.
Ulkona voipi olla jo hieman vilpoisaa, syyskuun puolelle menee sen verran reippaasti varmaan.

No mutta se tästä, laitetaanpa kuvakin vielä.Siinä on vähän kaukokaipuuta syyspäivän ratoksi. Kallo, Pori. Siellä Jan Eeralan kulmilla käymässä oltiin tuossa alkukesästä.

11 comments:

Halo Efekti said...

Jollei satu mitään äkillistä estettä niin olen tulossa. Minustakin 40100 olisi oikea taho JKL-miitin kokoonkutsumiseen.

Mikko J. Kalavainen said...

Juu, mie alan orkanisoimaan 40100sen kanssa. Joku saa koodata pienen bloggersivun missä vois olla äänestystä ajasta, ilmoittautuneet ymym. Mutta se saattaa olla liioittelua.

Mikko J. Kalavainen said...

Ja oletusarvona olikin että ainakin sie tuut.

JE said...

Hei, siellähän minä seilaan. Olisit
edes heiluttanut!

Mikko J. Kalavainen said...

Kyllä siinä joku paikallinen osoitti kysyttäessä Säpin muistaakseni. Ja oisit sie nähny miun Sinarin jos oisit sielläpäin ollu, eli vilkuttaminen tuskin tarpeen... ;D
Tai eihän se pikkuSinari tietenkään siihen siun Phillipsiin nähden ole kuin miniatyyrikamera, vai mitä?

40100 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
40100 said...

Ensivaroitus annettu, keskustelu jatkukoon.

Meinasin kaataa kahvikuppini kun sanoit minulla olevan yli 50 tilaajaa... Blogilistan tilasto näyttää "vain" 30:tä.

JE said...

Tosi on, että 4x5" menee niin liki keski- ja nyt jo digiformaatteja, että kannattaa harkita suurempaa, jos pelkästään resoa tarkastelee.

Toinen juttu on, että isompi (=>8x10) koko antaa toisentyyppisen todellisuusvaikutelman, resosta riippumatta. Tämä ominaisuus on erotettavissa jopa nettikuvista!

Mikko J. Kalavainen said...

Jan on oikeassa, eron tosin näkee 10x15cm-kuvissakin, appiukon matskuja skannaillessa ja tulostellessa huomaa AINA eron kinon, digin, 6x7kan ja 4x5"sen välillä. Kymppikuvissakin.
Onneksi on noi "kunnolliset" digit sen verran tyyriitä vielä että laakadia on huolellisesti duunattuna hemmetin vaikuttavan näköinen. "Resoluutionsa" puolestakin.

Ja 40100: niinpäjuu, pikaisesti katsottuna sekoitin lukijat ja tilaajat.

40100 said...

http://jkl-blogimiitti.blogspot.com

Jatketaan siis tuolla.

Rune said...

PERKELE...En saanut blogimiitingin sivulle laitetttua kommenttini joten laitan sen nyt sitten tänne...ja Erkalle, 40100 ja Haloefektille
Mää ehdottaisin kulttuuriravintola VAKIOPAINETTA. Kulttuuritekoja missä kulttuuri on elävästi esillä esim. näyttelyjen muodossa ja muutakin.Siellä on hyvä yläterassi ja sinne vois oikeesti saada varattua sen paikan, riippuen vähän paljonko on jengiä tulossa. Siellä on älyttömän mukava palvelu ja musiikki soitetaan sellaisella volyymilla ettei tartte HUUUUUUUUTAAAAAAAAAA!!!!
Bar 68 on hyvä paikka myös jos siellä ei ole mitään bändiä silloin ja Hemingweays on muuten vaan, jos keskustelua ajatellaan niin hyvä paikka. Vakkarissa toisaalta ei saa sapuskaa kun taas Old Bricks Innissä saa yleensä helkutin hyviä valkosipulivoissa paistettuja muikkuja joko "mummon" muussin kanssa tai Belgian perunoilla...joko tuli VESI kielelle??? Ajankohta voisi olla tossa syys-lokakuun vaihteessa?