Thursday, May 11, 2006

Vanha mies pörisee.

Tuossa tuli kommenteissa esille tämä festari-aihe tavallaan, tuli siinä mieleen hauskahko tarina viime kesältä.

Mistä tietää olevansa vanha?
Siitä kun festareille lähtiessä vaimo huutaa perään että "Älä unohda näitä närästystabletteja!", ja huomaat kääntyväsi takaisin, kun onhan ne otettava mukaan, alat olla jo hieman liian... noh, vanha.

Tämä siis viime kesänä kun tein lähtöä Provinssiin. Oivoi.
Mutta mitäs, muutama vuosi sitten sanoin että "Festareille en taida lähteä ennenkuin tulee keikalle Nine Inch Nails taikka The Doors alkuperäiskokoonpanossaan.".
Nyt ei sitten varmaankaan enää tarvitse lähteä.
Paitsi ehkä Ilosaareen tänä vuonna. Ehkä. Tosin ei Doorsia kattomaan. Mutta seuraksi muille. Ja onhan siellä Mokoma. Ja Entombed.

Äh, yritin löytää tästä työkoneelta edes yhtä kuvaa noista em. Provinssikarkeloista, mutta eipähän niitä täällä ole.
Laitetaan sen sijaan ainoa ulkomaalais-artisti jota olen käynyt katsomassa kahdesti. Tämä siltä toiselta kerralta, Ruisrockista vuodelta X. (Eli en jaksa tarkistaa.)

Taavetti-setä. Oih. On se niin hyvä.

10 comments:

erkka said...

Vuonna jätin 2004 provinssin väliin, ja odotin Bowieta roskildessa - mitä mies tekee? Peruuttaa!! Argh!

Maria said...

Olin Bowien konsertissa kahdeksankymmentäluvulla USA:ssa. Se oli suuri areena, jossa äänentoisto oli mielestäni huono. Tosin vertailukohtia, kokemuksia suurista halleista ei ollut. Ihmisiä oli hirveästi. Koska olin aika edessä, pyrin kulkemaan takaperin sitä mukaa, kun takaa tulevat noruivat eteenpäin. Etten liiskautuisi.

Taavettia kamera rakastaa, ja äänikin on pysynyt upeana. Oikastaan iän myötä parantunut.

Mikko J. Kalavainen said...

aaahhhahaa Erkka, ahneella on usein huono loppu. Taisi kuitenkin olla Roskildessa 2004 vähän jotain muuta tarjontaa paikkaamassa? No ainahan siellä on.
Taavetin ääni on parantunut ajan myötä, valitettavasti biisit eivät ole... No, 1. Outside ja Earthling oli vielä oikein hyvät, mutta kolme viimeistä ei ole oikein vakuuttaneet.

Rune said...

Arvaatkaapas kuka on nähnyt Niilo Nuoren 3 kertaa livenä??? Eka kerralla oli bändinä Bookeer T and the MGS (soul-legenda Otis Reddingin bändi aikoinaan)...lämppärinä oli Pearl Jam joka oli täys floppi. Kaks muuta kertaa bändinä Crazy Horse. Arvaatkaas vielä lähteekö tää jätkä kattoman sitä sit kun joskus taas tulee Suomen kamaralle???

Mikko J. Kalavainen said...

Arvaan että... Paavo Väyrynen? Ja toiseen että... Et lähde? Meniköoikeinvoitinkomä?

Rune said...

Menitietystiväärinmuttasiltivoitit :-)

Halo Efekti said...

Mun arvaus Niilo Nuoren näkijästä on Tauno Palo? Voitinkomajotain?

Minäpäs seurasin Bowien uran alkuhetkiä Ziggy Stardustin ja Aladdin Sanen aikaan seinät tapiseerattuina Teivitin kuvilla. Into on laantunut, mut diggailen edelleen loivasti :)

erkka said...

mikko: ainahan siellä.. ;)

rune: en ole nähnyt Niiloa ja Pearl Jamia kuin vain kerran kumpaakin. Molemmat rokkasivat tahoillaan, mutta julistan silti Pearl Jamin voittajaksi.

Rune said...

Molemmat Halo Efekti ja Erkka voittivatauringonloistavillavastauksillaanjoten olkaattenhyvät...☼☼ (molemmille omat, ei saa sitten riidellä)

P.S...vaikka olenkin eri mieltä Erkan kanssa siitä Pöörl Jäm versus Niil Jung.

40100 said...

Mikko!

Tässäpä sinulle pieni kuvauskeikka.