Thursday, May 04, 2006

Tahtoo!

Slimmy - The World's Slimmest Wallet.


Oivoi tuommoinen miulle ja het. Tai sitten sen "pikkuveli" SlimSlimmy, joka on jollain konstilla vanutettu vielä mitättömämmäksi.
Tuota ideologiaahan noudatin aika pitkään pelkällä semmoisella kotelolla, nahkaisella, mutta se oli melko kova, taisi olla jonkinnäköinen kovike siellä sisällä, ei se semmoista tarvitse kyllä.
Tuohan on ihan tuommoinen lärpsyke, pehmeää nahkaa vaan ja kangasta sisällä. Kuitenkin kolme osastoa, että menishän tuohon muutakin pientä kivaa.
Harvemminpa miulla mitään ihmeempää siellä lompuukissa ole, henkkari/ajokortti, pankkikortti ja boonusläpyskät. Rahaahan siellä ei koskaan ole, ja niille kuiteillekin olisi parempia paikkoja säilytellä.

Mutta eipähän tässä nyt ole varaa ostella, toissapäivänä ebaysta huutelin Nine Inch Nailsien "...And all that could have been"-live-levyn deluxe-editionin, joten taisi mennä ensikuun allowanssit siihen. Ja threadless.comissa on kesä-ale, paidat 10taalaa per. Pari paitaa on kai sieltä tilattava kuitenkin.

Toisaalta eipähän tuossa taida olla kuin kaksi ulkosaumaa ja neljä läpyskää nahkaa ja kangasta. Noinkohan kävisi askartelemaan...

2 comments:

Rune said...

Nyt hävis tekstit taas jonnekin bittihelvettiin. Kerros Mikko millä viisiin sie lataat kuvat plogiin??? Mulla nääs meinaa kohta mennä närvi...kele...

Mikko J. Kalavainen said...

ihan tällä bloggerin omalla systeemillä. Ei se aina toimi minullakaan. Ei läheskään aina.