Thursday, April 20, 2006

Se alkaisi olla siinä.

Pimiö nimittäin. Muutaman päivän siivoilin tuota romuvarastoksi muuttunutta entistä väripimiötä, toiset pari päivää haalin tillbehööriä kasaan ja sitten menikin pisin aika että sain houkuteltua kaverin kantamaan suurennuskonetta.
Se kun ei ole varsinaisesti pieni tai kevyt tuo hirviö. Jos olisi ollut sentin pidempi tuo pylväs niin olisi joutunut sähköboksin irrottamaan pimiön katosta...

Siinä siis uusi harrastetila, romua on vielä tuolla kulman takana piilossa. Saapi miun puolesta olla.


Huomaa erityisesti kenties maailman kolmanneksi hienoin pimiövalo seinällä.


Ja siinä miun työkaveri.

On se perkele hyvä etten antanu Tausan sitä aikoinaan myydä.
Nytpähän sitten on paikka missä olla kunhan ehtii. Kehityspurkkejakin oli miulle kertynyt kaksin kappalein, toinen iso ja uudempi, toinen wanha ja pienempi. Patersoneja kuitenkin molemmat, hyvähyvä.


Tänään iltasella sitten vielä kerran kirjastolle, näyttelykuvien seinille liimailu olisi vuorossa. Huomenna sitten avajaiset. Hihhei.

5 comments:

Anonymous said...

...älä unoha sikareita!!!!

Guess who???

...sellainen bändi oli aikoinaan, taitaa olla joku niitten levy vielä tallella.

Rune said...

Kansalaisopiston Camera Obscuran etuseinä (sisäinen) oli romahtanut. Hannele soitti mulle lauantaina että hän oli houkutellut ihmisiä sinne katsomaan sitä ihmettä. Sinne oli mennyt joku porukka joka oli saman tien tullut ulos sieltä ja sanonut ettei siellä mitään näe. Kävin korjaamassa sen, ja nyt ei ainakaan tänään oo tullut enää soittoa joten ilmeisesti se pelittää nyt. Huomasin kun rupesin sitä korjaileen ettei pojat olleet oikein rakentaaneet sitä kunnolla, katto varsinkin oli mitä oli. No, mutta hyvä kuitenkin että oli sitä työporukkaa.
Takaseinään ois pitänyt kanss laittaa lisää sitä muovia. Nyt kun oli kirkas ilma sieltä näky valoa.
P.S...vaihdoin siihen pienemmän reiän, nyt piirtää hiukan paremmin.

Mikko J. Kalavainen said...

No perkele, miehän ihmettelinkin jo että mikä on kun kaikki meni niin hyvin, näennäisesti.
Arvasihan tuon.

Anonymous said...

Kävin sisällä Camera Obscurassa. Hyvin näkyi ainakin tänään neljän jälkeen (kirkas ilma, linja-autojen katot olivat mielenkiintoisia liikkuvia kohteita ylösalaisessa kuvassa).

Kävin myös printtikuvat tsekkaamassa, tuttu nimi oli siellä ;)

Terkuin Halo Efekti

Mikko J. Kalavainen said...

Jee hyvähyvä, aika vähänlaisestihan tuolla taitaa ihmisiä käydä, ja vielä vähemmän siitä palautetta tulee, luulisin. No, onpahan tehty.