Monday, April 10, 2006

Käyttöä ja liittymää.

Onpas virkistävää.

Vaihtakaa kaikki. Mailiohjelman ja selaimen themet, työpöydän taustakuvat(tyttöjä tietenkin!), ja starttipalkki ylälaitaan jos et ole jo vaihtanut. Ja teeseitsemmät voivat vielä vaihtaa koko windowsin teemankin, miulla tuommonen joku harmaus-aiheinen.

Ihan kuin olisi uusi kone ja työympäristö. Nyt on vähän värikkäämpää jo elämä, talvi menikin jokseenkin minimalistisessa ympäristössä. Ehkä sopiikin pääsiäiseen ja kevään tuloon. (Kyllä, tulee se sieltä vielä.)Noin.

5 comments:

Erkka said...

Voisi tehdä kieltämättä gutaa. Umpimusta työpöytä ja default-everything ei oikein enää sovi keväisiin tunnelmiin.

Johanna said...

Windowsin tuunaus on kyllä ihan parasta. Melkein sama kuin menis ja ostais itselle pari uutta vaatekappaletta. :)

Mikko J. Kalavainen said...

No sanokaapa muuta. Ja se Starttipalkkin paikka _on_ ylhäällä. En minä niistä vaatteista niin tiedä. Mutta lapselle on hauska ostella vaatteita.

erkka said...

Minä pidin starttipalkkia ylälaidassa viime syksyn. Muuten ihan kätevää pikkuhiljaa alkois raivostuttamaan kun osa ikkunoista asemoitui auetessaan ylälaitaan niin, että "yläkarmi" jäi starttipalki alle, eikä ikkunan siirto ilman poppaskonsteja ollut enää mahdollista.

Mikko J. Kalavainen said...

Jaahas, miulla tekee tuota vain skannerin skannausikkuna, ja siitä selviää siirtämällä starttipalkin toiseen reunaan ja takaisin. Outoa käytöstä kyllä.