Wednesday, April 12, 2006

Meat: You're RIGHT in liking it.

Meat is Dinner.

No olihan se pakko jättää siitä fileestä tournedokset heti syötäviksi... Ja olihan se ihan hyvää lihaa. Oikein hyvää lihaa.
Tuo kasa tuolla takana on leikkuujäte. Eli kalvot ja muut. 1.4 kiloa oli file, ja tuo painaa ehkä jonkun 80grammaa tuo kasa. Varsin siedettävästi. Tavaraa tuli pakkaseen 8 kpl pihvejä ja yksi iso pala lihaa, siitä leveämmästä päästä se läppäosuus. Mikäköhän sen nimi oli? Joskus on nämäkin opiskeltu. Hmmh. Niin ja nuo kaksi mitkä syötiin heti.

Paistometodi on yksinkertainen. Pannu + Sähkö + Liha = Herkku.

Ja siinähän hyö tirisevät. Oivoi, nyt on töissä eväänä vain makaruunilaatikkoa.
Se oli tuo parilapannu kyllä koko rahansa arvoinen ostos. 27 euroakohan maksoi. Eli ei juuri mitään. Ruottalaista rautaa sekin.


Lisukkeet. Ei pakollisia.

Niinkuin sanoin, ei tarvitse lisukkeita, mutta kun sattui olemaan tuommoinen Itsku-salaatti valmiina niin sehän meni oikein hyvin siinä sivussa.
Salaatissa on kikhernehiä, munuaispapuja, pätkäpapuja, tomaattia, keitettyä pottua ja kevätsipulia. Ja öljykastike ja mausteita. Hyvää tämäkin. Ei kyllä mitään kovin kevyttä zallaaddia.

2 comments:

Anonymous said...

Kyllä on herkullisen näköistä, slurp.

Pääsiäisterveisin,
Halo Efekti

Mikko J. Kalavainen said...

Niin on. Kasvistelijoille terveisiä vaan.
Ja Hyvää Päästäistä.