Monday, February 20, 2006

Piiri pieni pyörii.


Haloefektin innoittamana tässä... Tuttua?
Juu, eli sitää wanhaa sittiä taasen, kuva ehkä vuodelta -94 tai jotain sen sellaista, tuossa aiemmin esiintyneen exän kotitalossa.
Tämä oli joskus muuten ihan sikahuippu kuva jotenkin, eka varmaankin mikä ei ollut terävä, josta pidin. Voi mihin sitä onkaan ihminen joutunut.
Nyt ei ole yksikään hyvä kuva terävä enää.

6 comments:

kissamau said...

saakeli!! epähuomiossa klikkailin tuolta mutsin blogista eteenpäin ja törmäsin omaan kuvaan.. aika odottamatonta..

voin muuten kertoa, että tuo kuva on vuodelta '99, uskoisin että muistan oikein, jos väitän vielä kuukaudeksikin elokuun..

ja muistan senkin, että mulle luvattiin jotain kopioita noista.. ennoo saanu!! mää varmaan jatkan odottelua, josko joku päivä :)

-erna.

Anonymous said...

Hehheh!!! Niin vaisua sosiaalista elämää kun vietän niin en arvannut mihin tää päätyy. Jälkimmäisen kuvan malli on tuttuakin tutumpi (kerkesi näköjään ilmoittautumaan ite enste), Suvikin on tuttu ja kävin teillä duunissa viime viikolla. En tiedä miten pitkälle luit blogiani, mutta raportoin netissäkin käyntini myönteiseen sävyyn ja siirryin kanta-asiakkaaksenne omatoimisella päätöksellä. Olipa hassu juttu!
Terkuin, Halo Efekti

Mikko J. Kalavainen said...

No hemmetti. Mitenkäs se nyt näin. Mietinkin että on jotenkin tutunnäköinen, vaikkakaan ei ole varsinaisesti selkeimmästä päästä tuo rouva(tjaa-a?) Efektin kuva.

Ja heeetkinen. Eipä välttämättä ole -99. On ainakin peräisin cdeeltä joka on poltettu koulun mäceillä, ja sieltä valmistuin muistaakseni 1998. Hmm. Sietää tutkia.

Noh, on sitä kyllä ennenkin oltu väärässä.

Nyt on sitten varmaan tehtävä kuva. Noudettavissa tiedät kyllä mistä tiedät kyllä milloin.

vintti said...

Mielettömiä kuvia. Koukussa ;-)

kissamau said...

väitän edelleen vuoden olleen '99, koska muistan ton kampauksen ja sillon mulla oli jo nenärengas.. minkä otin sinä kesänä Lontoossa.. uskouskousko..

voinee muuten olla, että pääset hieroskelemaan kanssani kamerakauppaa tässä jonain päivänä.. olisin tuota D50:stä vähän kyylännyt sillä silmällä ja teillon hyvä tarjous näköjään :)

-e.

Mikko J. Kalavainen said...

Hassua. Jotenkin hullulta tuntuu että se on niin paljon muita kuvia tuoreempi. S lähti -99 syksyllä Belgiaan. Liekö meni ennen syntymäpäiviään.
Toisaalta, ei pitäisi mennä väittämään vastaan kun nainen muistaa jotain kampauksensa perusteella...
Mutta miepä oonkin tyhmä.

Ja D50nen sulle myydään, vaikka sitten väkisin.