Saturday, February 18, 2006


Hiihhei.
Laitoin tämän tuonne blogilistallekin, ihan kokeilumielessä. Kunpa edes joku kävisi. Ainiin ja nimi muuttui, että eipä tänne ne kaksi aiempaa ihmistäkään sitten enää tule.

Mutta asiaan.
Neulanreikäkuvaus se vasta poikaa onkin. Mukavaa touhuilua, ilman sen suurempia ambitioita. Kunhan kevätnäyttelyyn saa parikin kunnollista kuvaa, edes yhden joka aiheeseen liittyy. "Matka Kotiin" vai miten se oli. Aika paha on jotenkin, aika heikonlaisesti tulee ideoita mieleen.

Tuossapa siis sitä pinhoulin mystiikkaa.
Texi-spexit? Leica M-runkotulppa-reikä, noin f:150, valoteltu jokusen hetken T400CN:lle.

Näissä blogeissa on kyllä oma hupinsa, kun jotenkin todella selvästi tuntee itsensä hölmöksi. Kun lukee omia muka hienoja ja kivoja juttujansa, ja kuulostaa ihan... vieraalta.
Tai siitähän se johtuu kun ei oikein vielä (ehkä koskaan?) tiedä että kenelle näitä oikein kirjoittelee. Itselleen ei voi kirjoittaa näin julkisesti, siitä ei kukaan saisi selvää. Kavereilleenko sitten? Ketäs helvettejä ne on? Huhtalat Helsingistä? Nyröset täältä? Leino Rovaniemeltä?

Eipä niitä taida kovin paljosti kiinnostaa.

Se suuri yleisökö on sitten tähtäimessä? Ehkä se sitten selkenee, kun on edes joku yleisö.

Ainiin, Lysiane tuolta Ranskanmaalta tätä on lukenut joskus. Tosin se ei suomea kovinkaan puhu tahi pukahda, saati sitten lue, joten ei se näistä köpötyksistä raukka tajua mitään.
Since Lysiane is the only one (well, almost) who's been reading this. So let's say hi to France. In english, how odd. The picture above is taken with a pinhole mounted on a Leica M6-camera, on b+w negative. What do you think?

1 comment:

Sun äitis said...

Mediaopettaja kertoi blogissaan, miten kannattaa menetellä, jos haluaa lukijoita blogilleen (siinä on ensin muuta lehtijuttua blogaamisesta ja loppupuolella annetaan vinkkejä uusille blogaajille).

Yksi vinkeistä on, että löydetyksi tulee, kun käy kommentoimassa muiden blogeja. Siitä se yhteisöllisyys alkaa. Ja just sillä viisiin minäkin tänne päädyin: näin kommenttisi Köytettävyys-blogissa ja tulin uteliaaksi!

Hyvää jatkoa koukuttavalle harrastuksellesi.