Friday, October 27, 2006

Sikari Isolla Ässällä ja Käyttöjärjestelmä Isolla Koolla.


Cohiba Behike.

Eli Se Maailman Kallein sikari.

100 humidorillista, á 40 sikaria valmistettu. Koko maailmalle jaettavaksi. Saksa sai viisi laatikkoa, joista yksi on nyt myynnissä tuolla.
Jos ei viitsi linkkiä napsauttaa, voin kertoa että maksaa 14.999,99€, eli sen 375€/kpl.
Tosin noita on jo maailmalla myyty huutokaupoissa kalliimmallakin, yhdestä laatikosta oli ilmeisesti maksettu 180000€, eli 4500€/kpl.

Kaikki sikarit on kääritty yhden torcedoran toimesta, Norma Fernández Sastre
on naisen nimi. On siinä tekemistä ollut.

Laskeskelin tuossa että taitaa mennä aika tasan palkan kanssa tuo Saksan hinta. Eli jos polttaisi yhden viikossa, 40 viikkoa siis, menee palkka jonnekin sinnemain. Nytpähän tuli sekin kerrottua että miten hyvät palkat valokuva-alalla on. Ne tuskin kenellekkään yllätyksenä tuli tosin.

Tosimiesten touhua, sanoisin.


Ainiin, atk-avautumista taas. Toissapäivänähän asentelin sen 6.06-Ubuntun. Niin tottakai eilen julkaistiin versio 6.10. No niinpä justiinsa.
Uusiksi se olisi mennyt kuitenkin, Tapani oli oikeassa, Gnomen kanssa ei ole elämistä. Niinpä Kubuntu-6.10 valuukin tuolla taustalla torrentista. Tervetuloa K-kirjaimet! Sitäpaitsi Amarok ja Konqueror tuntuu mukavemmilta muutenkin käyttää.

Tosin olisi se asennus mennyt muutenkin uusiksi, windowssi ei sitten lupauksistaan huolimatta puhdistanut jätöksiään, eikä se D-levykään formatoitunut FAT32seksi jostain syystä. Äh sanon minä.

4 comments:

maarit said...

he. tovi tassa meni kun lueskelin sun vanhojakin kirjoituksia lapi. kauheita nostalgia kohtauksiakin tuli vanhoista kuvista. en vaan tieda oliko ne hyvia vai huonoja nostalgioita.. kaunis poika sulla on, ihan ittensa nakonen!:) millonhan makin oppisin koneiden kanssa elamaan? ei kai meidan perheeseen enaa kolmatta konefriikkia mahdu, joten jatan noi sun asennuseikkailut oman arvonsa nojaan. hyva mikko! nahdaan pian.
maarit

maarit said...

nostalgiakohtaus on yhdyssana. hitto..

erkka said...

Tuommoisen pöllin voisi polttaakin. Voisipa kehua kokeilleensa.

Minullakin on Kubuntu yhdellä koneella. On koko homma unohtunut, kun en ole ehtinyt asennuksen jälkeen oikein tutkailemaan.. pitänee kaivella taas esille.

Mikko J. Kalavainen said...

Tänään menen muuten pöllittelemään tuonne Pöllöwaarin aulabsaariin todnäk. Partagas palaa. Hiphip!