Wednesday, October 04, 2006

Haaste

Siis meemiä valokuvaajille:

TYÖPÖYTÄ

Laita kuva työpöydästäsi juuri niinkuin se tällä hetkellä on. Tässä mallia:


Siinäpä sitä, kaksi tietokonetta, kaksi näyttöä, kaksi näppistä ja kaksi hiirtä, kaksi skanneria. Kasa Kodachromeja, kuva Mikaelista ja Mikael-ikoni. Vanhoja filmipurkkeja, Microsoftin kertakäyttökamera (tästä muuten kirjoitankin ihan oman blogi-entrynsä, on sen verran herkullinen anekdootti tuohon liittyen). Kortinlukija, kasa muistikortteja (8kpl). Harmaa Ballograf Rondo Plus-kynä, (toinen on taskussa, musta) maailman paras minun käyttöön soveltuva kynä. Tärkeääkin tärkeämpi työväline, eli lehtiö paraatipaikalla. Käyntikortteja ja kalenteri teipattuna toisen koneen etupaneeliin. Oikealla keltainen laatikko johon tulee minulle tulevat työt. Näyttää täydeltä mutta ne on kaikki tehtyjä. Oikeassa alareunassa näkyy laatikollinen cd-levyjä odottamassa arkisointia.
Niin ja se kahvikuppi, valkoinen perus-Teema. Muumimukin ajattelin ostaa tilalle, mutten osannut päättää että minkä ottaisin. Olen siirtymävaiheessa, Nuuskamuikkusesta Muumipappaan. Henkisesti siis. Ehkä sitten Haisuli tai Mörkö olisi paremmat.

Haastetaan ainakin Haloefekti, Kapa, Rune, Väri-tyttö, Ja sen mies, Erkka, ja kaikki muutkin ketkä vaivautuvat. En ala lähettelemään haasteita nyt, laittakaan vastineet tuonne kommenttien puolelle, kitoos.

12 comments:

lauranen said...

Hahah, olipas osuvasti sanottu toi Nuuskamuikkusesta Muumipappaan, piti oikein vaivautua jattamaan kommentti. Taalla podetaan kovaa 014-ikavaa, lennot varattu jouluksi.

Mikko J. Kalavainen said...

Kiva kun vaivauduit. Vai 014-kuumetta, se onkin vaarallinen tauti, saattaa vaatia spykiatrin apua. Meillä taas on varailtu ensi kesän ulkomaanpakoja. Niinhän se menee, vaikka oma ruohokin on tositosi kivan näköistä niin...

Mikko J. Kalavainen said...

Aijuuniin, megaherttainen oli toi teidän nukahtanut mies. Hih.

Rune said...

Homma hanskassa, käys kurkkaamass!!!

Rune said...

Käys nyt kurkkaamassa uudestaan!!!

erkka said...

Osallistun mielelläni. Ilmoittelen sitten :)

Anonymous said...

Vastattu on! Työpöydän kuva ja juttu on täällä:
http://haloefekti.vuodatus.net/blog/261665

erkka said...

Täältä pesee

Mari said...

Löysin, näin ja tein - "änkeydyin" mukaan tuon "kaikki muutkin ketkä vaivautuvat" kohdan rohkaisemana: http://www.kameravene.fi/blogi/?p=147

Anonymous said...

Niin. Työpöytä ja sen asukkaat löytyy osoitteesta
sanasto.blogspot.com/ 2006/ 10/ liam-frost-slowdown-family-paperboats.html

*grin*

erkka said...

Meemi etenee, ja minua huolestuttaa se, että kaikkialla bloggaajat siivoavat pöytiään vuoksesi.

Voi miksi, puhdas pöytä ei viehätä ketään. Sotkisivat edes mallin vuoksi.

Mikko J. Kalavainen said...

Meemi todellakin etenee, sulta oli levinnyt vaikka minne, PA, Benrope jne "koville nimille". Aika huimaa, eka itte alottamani. On niitä siivoiltu, osa näytti siltä että niissä ei töitä ole tehty ikuna.