Friday, October 20, 2006

Oijoi.

Paljon asiaa yhdessä sivussa. Ja virkistävä näkökanta asioihin, varsinkin kun ottaa huomioon miltä suunnalta se tulee. Englanninkielinen, joo, monta sanaa, joo, mutta kannattaa lukaista.

http://www.jesuswouldbeashamedofyou.com/

Laitetaan sitten se kuvakin kanssa.

47. Usvakoski
14.10.2006

Siinä Korkeakoski-revisited. Kiva kuva, eikai tuosta muuta voi sanoa.

5 comments:

Anonymous said...

On se vaan hitsin hieno. Vaikea siitä on kyllä muuta sanoa. Jos olisi erikseen sellainen "rauhoittumishuone" niin tollainen pitäisi olla ehdottomasti seinällä. Ja isona.

Mikko J. Kalavainen said...

Sääpäs et muuten olekaan nähnyt niitä isoja printtejä noista kuvista. En kehtaa enää toista kertaa tulla leuhottamaan sinne Opistolle, pitäis jokupäivä sun käydä tässä liikkellä kattomassa noita. Kunhan sanot etukäteen ni otan kuvat kainaloon aamulla kun lähden.

erkka said...

Nättiä. Laita toi joksikin aikaa näytille Saarisen ikkunaan? On muillekin iloa :D

Mikko J. Kalavainen said...

Eipä tuohon noiden studiokuvien sekaan taida mahtua. Onneksi siellä ikkunassa on kaksi allekirjoittaneen ottamaa kuvaa jo nyt, pitäisi erottua nekin.

Anonymous said...

Täällä Jyväskylässä pitäis olla sellainen pikkainen ilmainen vapaasti varattava näyttelypaikka, mikähän se vois olla? Kaupunki, seurakunnat, yritykset, museot, haloo!!! Siis näähän on ehdottomasti niin hienoja et ne pitäis olla esillä yleisölle ilman muuta jossakin. Jos mulla olis sellainen työpaikka missä olis sopiva nurkkaus ja asiakastilat niin pyytäisin ne sinne näytteille, nyt vaan ei ole :(

Joo, tuun katsoon ne Saariselle joku päivä. Laitan viestin tai soitan ku oon tulossa. Lähiaikoina.