Wednesday, March 17, 2010

MYYDÄÄN, eli kirpparihenkinen blogipostaus

Eli kuten kaikki blogiani lukevat taitavatkin jo arvata, Panasonicin GF-1nen ja Billinghami on tähtäimessä, joten kirppari pystyyn! Niin ja jos jollain on ylimääräinen Pansku tai Billingham Hadley Pro niin ilmoittelee sit vaan kans.


*** VARATTU *** Nikkor MF 24mm f:2.8 - 150€ TAI PARHAALLE TARJOAJALLE!
Oivakuntoinen laajis. Ei ihmeempää raportoitavaa. Mukaan tulpat eteen ja taakse.
Nikkor MF 105mm f:2.5 - 210€ 
Pieni ja typerän skarppi tele, sisäänrakennettu vastavalosuoja. Asiallisessa kunnossa tämäkin. Mukaan tulpat eteen ja taakse.

HUOMAA että nuo yllä olevat käsitarkenteiset ihanuudet on tottakai ikäisensä näköisiä, eli käytöstä tulee ja käyttöön on ajateltu. Minttua ei täällä ole kuin Alkon hyllyllä. Pölyhitusia varmasti löytyy sisältä, mutta hometta tai naarmuja tai muuta iljetystä kyllä ei. Keräilijät saapi mennä muuanne varmaankin.
*** MENI JO *** Nikon AF 35mm f:2 - Jos on kiinnostusta
Tämähän on sitten vuotanut öljynsä himmentimelle, kuten näillä on tapana ollut. Toimii täydellä aukolla tietenkin hyvin. En laittanut hintaa kun en ole varma myynkö vai korjautanko ittelleni vielä.


*** MENI JO *** Nikon FM2n Hopea - 100€
Tämäkin on rikki, suljin ihan rullalla. Muuten toimii, laukeaa tälläisenaankin, muttei kovin paljoa uskalla laukoa ettei enemmän mene rikki. Sulkimen kun vaihtaa niin tällähän kuvaa varmaan aika pitkään vielä.
Olympus OM2n Musta + Zuiko 50mm f:1.8 - 80€
Pikkuvikainen tämäkin, muuten on ookoo mutta kamalan kuivan kuuloinen ja jää suljin + laukaisin jumiin muutaman ruudun välein. Epäilenpä että Mustonen & Laineen about 80€ voiteluhuollon jälkeen herää kukoistukseen. Patterikotelon kannen vaihdoin iskemättömään kun oli edellinen omistaja sen ihan tasaiseksi saanut kolikoitua. Enpä tajunnut noita teippejä ottaa pois ennen kuvanottoa, joten ne on nyt siinä sitten.
Domke F-5 XB. Musta canvas - Taidan kuitenkin pitää tämän
LoistoDomke, pienelle Leicasetille tai järkkärillekin. Tässä menee D200nen ja 2 lasia ihan kivasti, eli just tunkemalla. Modattu pois toinen noista kilometrin leveistä tarranauhoista etuläpän alta. Yhdelläkin pärjää enemmän kuin hyvin.
*** MENI JO *** Domke F-6 Ballistic Nylon
Parhautta Domkelta taas, mukaan tulee se alkuperäinen neljän loven insertti. Pallistinen Nailoni on aika hiivetin kovaa tavaraa näköjään kun ei ole mennyt miksikään vieläkään, kanvaasi-osat sitten on normaalisti käytetyn näköiset.

Tinkiä saa. Yrittää ainakin.

Hintapoliiseille sanon terve vaan, saa haukkua, hinnat on ebay.com.co.uk.de/rajala/kl.com-keskivertohintojen pohjalta säädettyjä.

En maksa posteja, eli ne saapi kyllä ostaja huolia sit kanssa noiden rahojen päälle. Koska olen tunnettu ja reilu ihminen jonka saa kiinni niin töistä kuin kotoakin, niin homma menee niin että rahat tilille ja sit vasta kamat pakettiin. Alle kaksikiloiset paketit (eli vissiin kaikki noi?) tulee postipakettina hintaan 8.50€.

Tarjouksia saapi viskoa osoitteeseen:
mikko piste kalavainen miukumauku gmail janiineespäin.

p.s Filmijäärille terveisiä että jää tänne vielä Leicaa ja isompaa formaattia käyttötarpeiksi, ja jokunen Nikonikin vielä.

AINIIN kaikki sijaitsee Joensuussa, kulkee Jyväskylään kun malttaa hetken odottaa, ja postilla tai matkahuollollakin tarpeen vaatiessa tottahantoki mihin vaan. Turha odottaa että nää naamatusten menisi, joten postimyyntinä sit.

No comments: