Tuesday, June 26, 2007

Hengissä!

No niin, eli hengissä ollaan, moodina tosin "Väsynyt mutta onnellinen". Tai ei oikeastaan enää edes matkan tähden väsynyt, vaan nyt jo töiden.

Eli viime perjantaina, eli Juhannusaattona oltiin aamu-yhdeksän aikaan kotona. Oli kuulkaa hauska ajomatka kotiin aamulla. Ei väsyttänyt tai mitään lainkaan, uskokaa pois... Öh.
Lomakuvat on kehitetty ja skannattu, eli yhdeksän rullaa mustavalkoista ja seittemän rullaa väriä, kahdella eri kameralla. On niitä kai riittävästi. Oudosti kuitenkin vielä tuntuu että yksi mv-rulla olisi jossain paikassa X. Hmm.

Tästä eteenpäin alkaa siis matkablogi, tosin hieman jälkijättöisesti. Eli tarkoituksena olisi laittaa postaus per päivä, korrespoiden (ei se taida kyllä olla edes mikään sana...) matkan päiviin. Miulla kun on tässä Ompussa paikan päällä kirjoitettuja muistiinpanoja jonkin verran tallessa, ja vielä todennäköisesti suoraan Bloggeriin laitettavassa formaatissa, tosin ei ihan loppuun asti kirjoitettuina vielä, niin ei pitäisi olla mitenkään ylitsepääsemätön homma. 
Tarkoitus on siis muutenkin kerätä tunnelmia kasaan vähäsen, mahdollisesti tehdä pienet muistokirjatkin, ainakin ittellemme, mutta saahan noita muutkin matkalla olleet, jos haluavat. Niin siis siihen kirjaan olis kiva kirjoittaa enempikin. 
Viime reissustahan tein Vaimolle joululahjaksi toissavuonna semmosen kuvakirjan, joka tosin ei painojäljetlään huimannut, mutta on muuten kyllä ihan tosi hauska juttu. Nyt tuolta Applen kautta saa iPhotosta tehtyä suoraan kirjoja, se yksi minkä näin oli ainakin ihan aivan asiallisesti tehty. Saas nähdä. 


Eli tuossa maistiaista, siis Minä, Möykky, loistavaksi kaveriksi osoittautunut Kameralaukku, ja Huihai Accentti, jonka seikkailuista hellässä ohjastuksessani saatte kuulla hieman myöhemmin... Se lommo ei ole muuten minun tekemäni, vaikka vähän koristelinkin sitä myöhemmin. 


Aijuu, laitetaas tääkin vielä Ernan iloksi. Aika läheltä liippaa, jokohan tuon takia kannattaisi muuttaa? Paikkaa tai nimeä? Tai no ehkei.


3 comments:

kissamau said...

oujee!! kiitti kuriositeetista.. ennoo ikänä käynyt Jerseytä etelämmässä, mutta nyt vissiin tuli aihetta..

Halo Efekti said...

Hehe!
Huomasin tämä toki aiemminkin, mutta nettiongelmieni vuoksi en päässyt kommentoimaan.

Anonymous said...

pitaa tarkistaa:)