Friday, December 22, 2006

Viimeinkin

Sain väänneltyä tuon Foobar2000nen viimeinkin sennäköiseksi että sillä jotain tekeekin. Hyvä soitinhan se muuten on, mutta oli jotenkin niin ankea perusmuodossaan ettei kestänyt pää.

Nyt on hyvä, ja vie soittokäytössä (joka töissä on tärkeää) muistia koneesta noin 1.7megatavua, iTunesi nykyisessä seiskainkarnaatiossa imasee rapiat 80megaa, kun laittaa kansitaiteen pois päältä. Ei hyvä.

Kun ei tämä kone nyt ihan NIIN rapia ole että Photari (joka imee sen puoltoista gigaa muistia työkäytössä), selain ja sähköpostiohjelma (joka sekin pirulainen paisuu ja paisuu joka päivityksellä) samaan aikaan pyörisi kunnolla.

Pannaanpa oikein ruutukaappaus, kun sille päälle satuttiin ja eilen vaihdoin hienon taustakuvankin... Hih.

Roki

Klikkaamalla suuremmaksi.

Hyvää Joulua muuten, huomenna ei vältsisti ehdi postata, ja sitten iltapäivästä töiden jälkeen lähdetään ajelemaan Ilomantsiin päin.
Sieltä sitten palaudun itsekseni Tapsantansseille sopivasti, ja väliviikko ollaankin töissä. Uudeksi vuodeksi Suurmäkeen perhettä hakemaan. Hiphei.

3 comments:

SusuPetal said...

Kiitos, ja hyvää joulua sinullekin ja perheellesi.

Mikko J. Kalavainen said...

Kiitos samoin.

Johanna said...

Vautsi! Hei opetahan mullekin Foobarin tuunaaminen, joskus yritin perehtyä asiaan mutta ei sitä insinöörikään näköjään kaikkea osaa... ;D

Mukavaa joulunaikaa!