Saturday, December 16, 2006

Vesikulma

Voi luojanpullat minkä kiireen paukautti sitten tähän.

Viime sunnuntaina kuvatut ja kehitetyt filkat sain vasta nyt käpisteltyä. On sekin. Ja sunnuntai-iltana kuvatut sisätestit (tästä lisää myöhemmin) on vielä kehittämättä. Huomenna sitten Möykyn päikkäreiden aikaan.

On kaikenlaista ollut muutakin kuin työntekoa, kavereiden näkemistä ja mahatautia ja sairaalavisiittejä ja kaikkea.

Isäukko se vaan Kyllössä pötköttelee, vatkattavana siellä. Puhe kulkee jo paremmin kuin aiemmin ja kai siitä vielä kalu tulee. Toivottavasti ainakin. Joulun jälkeen sitten pääsee kunnolliseen fysterapointiin ja kuntoutukseen, jos siihen oikeaan puoleen saisivat vähän liikettäkin sitten siellä.

Tämmöistä meillä.

Ainiin se kuva piti laittaa. Katotaas miten Beta toimii, kohtahan uhkasivat nuo että loppuu Beta ja jää vain Uusi Blogger. Saas nähdä, tiimiblogitkin oli siirtynyt jo.

10.12.2006
93. Vesikulma


Tuon nyt kaikki tietää. Satamastahan se on, ei ne kaikki betonia olekaan siellä. Samalla reissulla tuli toki kuvattua muutakin, mutta niitäpä ei näytille voi panna. Ei vielä, kun kaikki ei ole valmista.
Ja se toinen kuva minkä voi laittaa esille ei ole niin hyvä että se voisi laittaa esille. Pah. Mutta ne kaksi muuta... Joo-o.

2 comments:

Helena said...

Joulunalusterveiset ja kiitokset kivasta blogista. Jouduit mukaan tarinahaasteeseen, jatka jos huvittaa :)

Mikko J. Kalavainen said...

Ai saakeli kiitti, kunhan vaan ehtis lukea jotain muitakin blogeja ni näkis noita lauseita.