Saturday, April 14, 2012

Pääsiäinen

Tänään alkoi sataa vettä. 


Sain viimeinkin, vuosikausien jahkailun jälkeen ostettua itselleni ehdat Converset. Perheen kenkärivi on hauskan näköinen.  


Sori vaan, toi on niin söpö toi lapsi että on laitettava kuva välillä.


Niin, pääsiäinenkin oli taas. Tai siis onhan tuo vieläkin. Hirmuhauskoja munanpäällisiä (tsihih joo!) jostain saatu, venäläisiähän nääkin on.


Pääsiäisenä jostain syystä unohdin kuvata ruokia, kenties keskityin liikaa niiden syömiseen. Mikä ei ole paha asia kyllä. Parsa, artisokansydäntahna olikin maa-artisokkamousse, ja etikka-tomaattisipuli-säilyke oli vallan raikas alkupala.


Seuraavan aamun morgen efter-tyylinen aamiaslautanen. Ei kyllä omani, minä en tuosta mädistä ole niin perustanut koskaan.


Ja toki, pääsiäiskakkukuva on sentään otettava. Tänävuonna tällainen, vähän iisimpi kuin viimeksi, sattuneista syistä.


No, onhan tähänkin ihan kivasti panostettu. On se Ipe hurja, on. 

Ei kyllä sisältöä tullut juurikaan tähän, vaan pakko oli jotain kuvia laittaa ettei ihan kuivu kasaan tämä. Nyt riennän laittamaan ruokaa lapsille, eli siis paistan kalapuikot ja keitän makaroonit.
Poikien Viikonloppu on taas, silloin syödään ranskalaisia, nugetteja (itse tehtyjä tietenkin), kalapuikkoja (no ne on paketista), makkaraa ja lihapiirakoita.
Koska voidaan, siksi.

2 comments:

Sanna Einola said...

Eka on kuva on hauska, converset on kivoja :)

Mikko J. Kalavainen said...

Niin on muuten. Onneksi aika pian noiden tyyppien kanssa ulkoillessa menee käytetyn näköiseksi. Ei hohda valkoisuuttaan enää... :D