Wednesday, April 06, 2011

Kulumia.

Aika se vaan juosta jolkottaa.


Nopeampaa ja nopeampaa vauhtia.


Kaiken lisäksi ohitseni.


Ei sille mahda mitään. Onneksi joskus voi istua auton kyydissa ja ottaa vahinkoa takaisin.


Mutta jaa. Olenkos minä ottanut puisteluparvekkeen varjosta aiemminkin kuvan. Olenpa tainnut, nyt oli ilmestynyt harjakin.


Niin. Kevätkin taitaa tulla, se tarkoittaa lammikoita. Ei tämä hulluus tunnu helpottavan. Nyt ollaan jo siirrytty Jyväskylään muuten taas näiden kuvien osalta. Onko tuo heijastus liian vaikea bongattavaksi?


Ja tämä on jo liian helppo. Harmillisesti oli liikaa lunta ja sen seassa jos jonkinlaista kikkaretta, en vaivautunut rämpimään lähemmäs. Enskerrallasit. Juujuu.


Vaan nytpä voisi olla jo kysymyksen paikka. Mistä on? Ei ole mahdoton, laisinkaan. Vaan hittolainen, vinohan se on tämäkin. Ei näin pojat, ei näin.


Jotenkin näitä laatikoita ja viivoja aina vaan tulee kuvattua. Kulmia. Tai kulumia niinkuin jossainpäin tämäkin ilmaistaisi. On siinä kyllä sitä kuluneisuuttakin, kulumaa siis.
Onneksi tällä kertaa on elävääkin mukana, meinaan tuo puu. Kehnonlainen rajaus jäi kyllä tähän. Pitänee korjata.


On ne melkoisen kuopan vanhan lukion tilalle raapaisseet. Niin siis en minä siinä lukiota käynyt. Mutta paljon kavereita kävi.


Tämäkin on ilmeinen. Vaan onpa sitä tässäkin, elämätä. Alkaakohan mies vanhetessaan pehmetä? No, on aika kituliasta eloa onneksi kuitenkin.


Siinä oli ennen kyltti, tekisi mieli sanoa että Yleinen Sauna oli, vaan enpä ole varma. Pitänee photaroida nuo oksat poies tuosta.


No niin, onhan niitä ihan oikeastikin ilman puita. Vähän uudempaa Jyväskylää. Ei pisteitä bongauksesta, liian on helppo tämäkin.

Suhteeni kameraan on parantunut. Huomaan jo ajoittain tietäväni mitä se tulee tekemään, ja mitä minun on sille tehtävä. Tarkennussysteemiä olen optimoinut. Nyt pelaa niinkuin pitää, luovuin sen kaikista pienimmän pisteen jatkuvasta käytöstä. Kasvojentunnistuskin toimii hienosti.
Jälkeen olen edelleen tyytyväinen, ei tästä passaa valittaa.

Minkähän takia teen näitä kulmikkaita juttuja vaan? Suoraan edestä, suorakulmia. Syvyys puuttuu, onko vika minun päässäni?
Perhana, minua vaan viehättää tämmöinen nyt. Kai se joskus muuttuukin.

6 comments:

erkka said...

Kirkkopuiston muuntajapömpelin alla olevat kaakelit on siitä Parnell'sin vierestä?

Mikko J. Kalavainen said...

Kyänäinon. One down, a few more to go.

Jaska said...

Jos tänä päivänä joutuisit valitsemaan ottaisitko vielä GF1:n vaiko uuden GF2:n tai odottaisit uutta GF3:sta !?

Mikko J. Kalavainen said...

No GF1sen saatavuushan alkaa olla melkolailla nolla tällä hetkellä kyllä... GF2nen ON ihan kiva kamera, mutta siitä kun puuttuu nuo mulle oleelliset nappulat niin en usko että sitä ottaisin. GF3sesta aika nihkeästi on infoa, tuntuisi tulevan vielä pienempi kamera, joka kyllä antaa epäilykselle sijaa.

Sitäpaitsi GF2sta ei saa tehdaskittinä tuon 20mm 1.7kan kanssa.

Mikäli GF1stä jostain löytyy niin ehdottomasti se, on mun mielipiteeni. GF3sta kannattaa odottaa jos ei tuo nappuloiden puute haittaa niin paljoa, ja onhan siinä toivoa että on sama kenno kuin tossa uudessa G3sessa, joka kyllä pesee muut m43set mennen tullen...

Jaska said...

GF1:stä saa muutamasta paikasta(370-399€) vielä mutta ei kittinä 20/1.7 lasin kanssa. Erikseen nostaa hintaa turhan paljon. GF2:n tilanne näyttää olevan aika loppu 14/2.5 lasin kanssa mutta zoomin kanssa löytynee. GF3:sta huhutaan että jää salamakenkä pois joten ei käy mulle. Turhan monelle tuntuu olleen GF2 pettymys(verrattu GF1:een)

Jaska said...

GF2 ja 14/2.5 tuli taloon!