Friday, April 27, 2007

Roskaruokapäätös

Vuosikymmenien kokeilun ja harkinnan jälkeen olen tehnyt Päätöksen.
En syö McDonaldsissa enää mitään muuta kuin joko:
A) Happy Mealin isommilla ranuilla ja juomilla (jolloin niistä tulee Normaalin kokoiset)
tai
B) Tuplajuustosta-aterian silloin kun se on tarjouksessa.

Viimeinen niitti oli tämä McSierra vai mikä hitto se oli. Isoiso purilainen sillä meksikokastikkeella, yllärinä välissä nachoja! Mikä olikin ihan kiva, kunnes älysin etä ne on suolattuja, ja varsin reilusti suolattuja olikin. Puuh.
No, mulla siis (Mike)Sierra-burgeri ja pojalla häpimiili. Kakistelin siinä hampurilaiseni loppuun ja siihen päälle vielä sen juustopurilaisen puolikkaan mikä tuolta pikkumieheltä jäi syömättä.
Ja Voi Hyvä Luoja miten hyvä se oli.
Yksinkertainen. Puhdas. Selkeä. Hyvä. Kaunis jopa. Pulla, pihvi, cheddarjuusto, ketsuppi, sinappi ja sipuli. Mikä kontrasti noiden isojen purilaisten sotkuisuuteen ja lötköyteen ja liialliseen makuryöpytykseen. Ihanuus.

Onhan näitä aiemminkin ollut kausia että on syöty vain tuplajuustoa tai QPtä, mutta nyt alkaa riittää.

Sitäpaitsi mikähän hemmetti siinä on että noista kausituotteista on pakko tehdä niin jumalattoman suuria?

Sitäpaitsi HappyMealissä saa lelun. Mikä on aina boonusta. Eikä tule liian täyteen, miksiköhän sitä pitää Mäkkärissä aina vetää se McÄhky(tm)? Kun vähemmälläkin pärjää, ja kyllä se hyvä mieli tulee jo pienemmästäkin. Kun ei sitä oikeeta päiväruokaa kuitenkaan koskaan tuolla mätöllä korvata niin...

Parempi suosiolla syödä pieni ateria mistä jää hyvä maku suuhun ja sitten oikeaa ruokaa hengen pitimiksi kuin jättiateria josta jää paha mieli ja huono omatunto, jonka jälkeen joutuu kuitenkin syömään vielä oikean ruoan myöhemmin.

Katotaan miten käy miehelle. Mutta Päätös on tehty.

5 comments:

Anonymous said...

Itse taas pidän mc donaldsin ongelmana hampurilaisten pientä kokoa. Esimerkiksi QP maksaa 3.75? mutta on surullisen pieni. Big extrassa sentään riittää hetkeksi syömistä mutta sekään ei kuitenkaan nälkää vie. Mutta olet kyllä oikeassa, juustohampurilaiset ovat hampurilaisten aatelia. Niissä on kaikenlisäksi loistava hinta-laatu suhde:)

Mikko J. Kalavainen said...

No tietty ne purgerit aika pieniä onkin, firmahan taitaa saada suhteessa enemmän katetta jos myydään ateria pelkän hampurilaisen sijaan. Siksi siis hampurilainen ei voi olla liian iso, eihän sitä ateriaa keskivertokuluttaja sitten osta kun ei jaksa syödä.
Nälkäähän noista ei vie mikään kuin hetkeksi, siksipä en yritäkään ravinnonsaannin kannalta Mäkissä syödä.

40100.net said...

taas mennään

Sulla on kans tunnarit, joten tulehan isännöimään :)

R.C.Snellman said...

jos hinnasta puhutaan niin kantsi käydä Norjan puolella skruudaamassa. Siellä kun hampurilainen ei maksanut kun vaivaiset 12 eu??? Mikähän niissäkin maksaa, no taitaa Norjan herroilla olla hyvät liksat.

Mikko J. Kalavainen said...

No Norskeilla taitaa olla aika moni asia kallista näistä "hyvistä" asioista, eli tupakki ja viina.

Sitä on sitten palattu. Tuutko blogimiitti2seen?