Wednesday, November 14, 2007

Paluu

No joojjoo.

Kai tätä sitten jotkut edes lukisi, kun nyt alkaa tulla jo hieman kärsimättömiä tiedusteluita että koskas se latvakakkonen sieltä raukoilta rajoilta taas alkaa höperehtimään.

Kuulkaas. Se on nyt niin että just... NYT.

Tääkin on tietty vaan lupailua ja aiemman toistoa, mutta luvassa on ainakin


Baarissa istumista. Tämä on Palaveri, paikallinen olutbaari. Ja ihan onkin. Klubikortti oli jo ekalla viikolla taskussa.

Luonnosta nautiskelua. Suha ja piippu. Jos haluatte tietää, siellä palaa Sikaritalon oma sekoitus (vai onko Petersonia uudelleen nimettynä? Jaa-a.), "Vanha Havanna". Ei hassumpaa.


Ruokaa ja syömistä. Helsingissä käytiin työskentelemässä ja syömässä, tämä on raa'ahkon lihan illalta, alkupalat oli vielä vähemmän kypsät. Terveisiä Ernalle vaan.


Ja tietenkin Sikareita. Tässä Toimitusjohtajan mallinäyte Helsingin reissulta, RyJ:n SC. Ei kuulema hullumpi. Huonosti leikattu vaan näköjään.


Ja maisemia reissuilta. Joskus kannattaa pysähtyä Lahdentiellä. Oli nättiä, vaikka kuva onkin vaan tuommonen.

Taas on muuten tosta pikkudigistä kaikki. Filmit on kehittämättä vieläkin, ja isolla digillä ei o kuvattu kuin työjuttuja. Holga on jossain kassissa ja Leicaakaan en ole viitsinyt verrytellä. Enskuussa sit pääsee Leicakin uusia maisemia näkemään.

Nythän on tilanne se, että töissä ei enää voi blogia kirjoitella, toisin kuin ennen, mikä on varmasti näkynytkin tässä päivitystiheydessä, ja kotosalla on melko haipakkaa kanssa.

Mitä kuuluu? No, vaimolta leikattiin tuossa viikonloppuna tarpeettomia osia sisuskaluista poies, se se vasta jännittävää olikin.
Kodinpyhitys ja tuparit on vietelty jo ihan melkein huomaamatta, rakkaan vaimonserkun kanssa käytiin hieman baariloissa, tai siis tasan yhdessä, eli Wanhassa Jokelassa. On se muuten hieno paikka sekin.
Videopätkääkin voi kattella jos lystää, kiitti Andrei. Luojan kiitos minua ei siinä näy.

http://www.youtube.com/watch?v=ulyyz2jKrxU

(eli en jaksa miettiä miten sen saa upotettua tähän.)

Joulukuuta odotan riemulla (ja kauhulla), se on nimittäin nyt sitten tupattu töitä ja reissaamista päivätöiden lisäksi melko täyteen, pitäisi saada mahtumaan pari Helsinki, yksi Kuopio ja kaiken huippuna Nantes, Ranska. Nantesin reissu on (onneksi) la-ke, joten se ei vie IHAN koko viikonloppua, mutta noi muut on koko viikonlopun kestäviä pyräyksiä aina, perjantaina duunin jälkeen lähtö ja sunnuntaina yöllä paluut todennäköisesti. JA sitten kotona viikoilla tietty Photoshoppi ja Lightruumi vaan pärisee. Mutta onneksi tästä lystistä maksetaan. Kohta alkaa olla velat makseltu pois, että ehkä ne talvikengät saa ostettua jo tämän talven aikana.

Ranskan reissusta muuten tuli just lentoliput, Joensuu-Helsinki, Helsinki-Charles De Gaulle, CDG - Nantes. Ja sitten takasin, NTE-CDG, CDG-HEL, HEL-JNS.

Ja ei, emme ota muuta matkatavaraa kuin carryonit, nimenomaan tuon CDG-vaihdon takia. Mitä niitä antaa hukattavaksi.
Alunperin oli suunitelmana mennä CDG-Nantes väli TGV:llä, eli sillä melkonopeallajunalla, mutta nythän en jo perkeleet nekin lakossa, ja ransmannit tuntien niillä voi hyvinkin kestää se lakko joulukuun alulle asti. Eli mennään lentämällä. Airbussit A318, A320 ja A321 sekä ATR-72nen JNS-HEL-välillä lennättelee meitä, Finncomin, Finnairin ja Air Francen värien alla. Jo vain jänskättää jo nyt!

Nantesissa muuten kasvatetaan Ostereita. Että niitä vissiin joutuupi syömään, isännät kun tarjoaa niin Mikollahan ei ole vaihtoehtoja kuin syödä. Ja luulisin että jos noita mereneläviä nyt on sitten kerta syötävä, niin rannikkoranskalainen ne varmaan osaa tehdä, suhteellisen hyvin.

Noni, nyt on alettava kattomaan Greyn Anatomiaa, tai Heroesia. DVD:ltä tottakai, meillähän ei telkkaria ole katottu juurikaan muuton jälkeen. Paitsi Boston Legal on nauhotettava. Mut ei sitäkään ole suorana katottu kertaakaan vissiin.

Kaikki on siis suhteellisen hyvin täällä kaukana. Lopetetaan postikorttimaisesti, eli

Kelit on mitä parhaimmat, ja olut kylmää.
Olisittepa täällä,
terveisin
Perhe Kalavainen

2 comments:

Anonymous said...

Mielenkiinnosta kysyn että milläpä piipulla tuossa kuvassa polttelet?

Mikko J. Kalavainen said...

Tuntematon, eli no-name briaari tuo on. Armas vaimoni osti tuon yksilön miulle joululahjaksi joskus vuonna 2004 tai 2005.